ELM 327
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Re: ELM 327
tlacitko HLADAT ti asi nehovori nicŠepleta píše:Zdarec
zakúpil som si na začiatok diagnostiku ELM 327. dá sa cez ňu vyčítaj aj ABS a airbagy?
používam scanmaster a PCscan.
díkes hoši
(ospravdlnujem sa ak sa to tu už preberalo)

S ELM na Airbag zabudni okrem par motorov nic ine a ELM nepovazujem za diagnostiku

- automacher
- Aktivista
No nechcem sa tu o tom rozpisovať ale z ELM 327 sa dá urobiť dosť veci. Ja snou doteraz robim americke auta a nielen motor. Viem že to tu každy zatracuje ale ide hlavne o to aky program k tomuto hardwaru máš. Samozrejme že na BOSCH , TEXU , ATAL , atd..... ani zdaleka nemá ale kedže málokto si može dovoliť takuto diagnostiku tak ELM 327 je jedno z riešeni. Inak dá sa snou celkom dobre robiť napr :FORD , FIAT , myslim tym aj ostatne riadiace jednotky okrem motora.
Nikdy nebolo tak zle aby nemohlo byť ešte horšie!!!
Seat Toledo 2,0 16V , Fiat Regata 1,7 Tdi
ELM 327
souhlasim s aktivistou nevim proc se tak zatracuje jen proto ze neni profi a pak neni treba zapomínat vse se vyvíjí a potom vse je o učení fascinuji me nekterí kteři si koupí vag a pak se pouze ptaji a piší co že je to za chybu atd o diagnostiku se zajímám a učím se více jak 3 roky a zjistuji ze jsem stale blbější ono je to o tom ze mužeš mít sebelepší diagnostiku ale ta ti auto nespraví
kabel ford elm
jde o program jestli mas elm na fiata pak ford scanmaster nebo scanxl
- automacher
- Aktivista
Tak toto je fakt vystižne. Jeden priklad z mnohých: Autoservis z Renault Clipom. Po mojom zásahu mi zostala svietiť kontrolka imma.Skušali opraviť nepodarilo sa a zobrali 10 ečiek. Prišiel som domov napichol na DDT2000 a po pár hodinách všetko OK.milanvv píše:souhlasim s aktivistou nevim proc se tak zatracuje jen proto ze neni profi a pak neni treba zapomínat vse se vyvíjí a potom vse je o učení fascinuji me nekterí kteři si koupí vag a pak se pouze ptaji a piší co že je to za chybu atd o diagnostiku se zajímám a učím se více jak 3 roky a zjistuji ze jsem stale blbější ono je to o tom ze mužeš mít sebelepší diagnostiku ale ta ti auto nespraví

Nikdy nebolo tak zle aby nemohlo byť ešte horšie!!!
môžeš mi na seba napísať nejaký kontakt? díkautomacher píše:Tak toto je fakt vystižne. Jeden priklad z mnohých: Autoservis z Renault Clipom. Po mojom zásahu mi zostala svietiť kontrolka imma.Skušali opraviť nepodarilo sa a zobrali 10 ečiek. Prišiel som domov napichol na DDT2000 a po pár hodinách všetko OK.milanvv píše:souhlasim s aktivistou nevim proc se tak zatracuje jen proto ze neni profi a pak neni treba zapomínat vse se vyvíjí a potom vse je o učení fascinuji me nekterí kteři si koupí vag a pak se pouze ptaji a piší co že je to za chybu atd o diagnostiku se zajímám a učím se více jak 3 roky a zjistuji ze jsem stale blbější ono je to o tom ze mužeš mít sebelepší diagnostiku ale ta ti auto nespraví![]()
Samozrejme len náhodou som zistil že som tam aktivoval niečo omylom na diesel a bol to benzin.
![]()
-
- Nováček