tak uz aj ja idem do toho
Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři
ty milosi, s poslednyma asi 10/15 litrami v nadrzi ,nastala prudka zmena . auto ide jak pilka ziadne cukanie, na trojke kludne 100 km/h. jemozne ze ostalo nieco v nadrzi co sa nepremiesalo a teraz to zacalo spalovat? dym za autom rovnaky, smrad tak isto. filter vydrzal zo vsetkych troch znaciek najviac.a uz sa zdalo ze aj ten posledny pojde do kytek ale vydrzal a ako hovorim s poslednym palivom nastalo zlepsenie vyrazne.teraz ale uz koli pocasiu je tam uz novy filter a cista nafta.
-
- Aktivista
mně se to taky rozhulilo, na volnoběh se valily čoudy,
dej si vždy trojku nafty napřímo k čerpadlu tím pak přesně zjistíš kde je problém jí ho měl vždy v čerpadle a tryskách, do výkonu jsem šel za pomoci nějakého čistícího prostředku a ztratil se kouř, u otvorových trysek jsem je musel vydělat a oškrabat miloš
dej si vždy trojku nafty napřímo k čerpadlu tím pak přesně zjistíš kde je problém jí ho měl vždy v čerpadle a tryskách, do výkonu jsem šel za pomoci nějakého čistícího prostředku a ztratil se kouř, u otvorových trysek jsem je musel vydělat a oškrabat miloš
milosi to som skusal , vzdy bola strata vykonu sposobena upchatym filtrom . cerpadlo a trysky su zjavne v pohode lebo ziadna strata vykonu sa nekonala ked som ho na priamo zapojil. ide o to ze aj ked mal filter uz asi dost tak s tymi poslednymi par litrami islo auto tak ako keby na naftu , proste vykon vsetko . ale dymilo to tak ako predtym ked bola plna nadrz toho oleja z naftou.
-
- Aktivista
já samozřejmě používal ten nejlepší olej a nechal ho dlouhodobě sedimentova a problém byl i v čerpadle, se mi zdá že je to už 7 let milošlievik22 píše:milosi to som skusal , vzdy bola strata vykonu sposobena upchatym filtrom . cerpadlo a trysky su zjavne v pohode lebo ziadna strata vykonu sa nekonala ked som ho na priamo zapojil. ide o to ze aj ked mal filter uz asi dost tak s tymi poslednymi par litrami islo auto tak ako keby na naftu , proste vykon vsetko . ale dymilo to tak ako predtym ked bola plna nadrz toho oleja z naftou.