Neviem ci je toto uplne spravna tema, ale chcel by som sa spytat na vase nazory ohladom spolahlivosti aktualne dostupnych diesel motorov.
Momentalne mam Octavia I 1.9 TDI 81kw 2001 nabehanych okolo 430000km. Nikdy ziaden problem, akurat raz ma nechala na krizovatke pretoze prave vtedy sa rozsypala spojka. Inak je to perfektne spolahlive auto. jazdim vacsinou dlhe trasy (rychlost tak do predpisy +30), obcas aj nejake to postavanie po meste.
Kedze 430000 mi pride pomerne dost a minule som nasiel prvu bodku na prednej kapote (pod ktoru zrejme zacina hrdza) tak premyslam ze by som vymenil, ale akosi ma desia veci co som nasiel. Moje alternativy zatial su:
1. Skoda Superb Combi 2.0 TDI CR 125kW
A s velkym odstupom pokracuju:
2. Mondeo Combi 2.2 TDCI 129kW
3. Mazda 6 kombi 2.2
4. Laguna Grandtour
5. Subaru Legacy kombi Boxer Diesel
Zistil som ze ta 81kW co mam je jeden z najspolahlivejsich motorov, nikdy som nemusel dolievat olej ani nijaku inu udrzbu (okrem vody do ostrekovacov). Zerie niekde medzi 4.7 az 5l/100km
Na vsetky nove motory som zatial nepocul nic dobre konkretne pre vybrate:
1. Este nieje moc skusenosti, ale kamarat to ma v passate a tvrdi ze na 10000km potrebuje liter oleja, to ma skoro desi. Uz mu nespocetne krat robili nieco s DPF a stale mu to nefunguje (vraj sa to neda demontovat ked uz to tam raz je).
2. Mondeo mame a za prvych 100000km zostalo 3x stat na ceste len tak najskor vadny snimac (tomu inteligentovy ktory miesto rozsvietenia kontrolky motora naprogramoval jeho zhasnutie by som zlamal obe ruky), potom vypadla (!) hadica chladenia a potom nieco z prevodovkou (pri tom som nebol), pristup servisu absolutne hrozny! "Nevieme preco to vyraza tu hadicu, teraz to ukazuje dobru teplotu", "to robit nebudeme", "zaruka je na prehrdzavenie nie na zhrdzavenie" (ked zacali po roku hrdzaviet dvere)
3. 4. Mazda ma moc nezaujala, podobne Laguna
5. Subaru ma super motor, kazdy si ho pochvaluje ale vacsina po 40000km meni vstreky alebo nieco, inak vraj super spotreba. Skoda ze za tie peniaze clovek dostane len motor a 4x4, vybava absolutne hrozna a neda sa nic uzitocne pridat.
Ale spat k hlavnej otazke, dolezite pre mna je aby to auto bolo absolutne spolahlive primarne po motorickej stranke. Najazd je asi 50000km rocne. Druhy vyznamny bod je spotreba a treti aby nestalo stale v servise (neviem preco boli zrusene 50000servisne intervaly).
Najlepsi pristup maju v autosalone Renault, inak vsade absolutne neochotny a neprijemny predajcovia, dokonca som sa stretol aj s tym ze si do auta ani sadnut nemozem, nie to aby mi ho este pozicali, alebo ma aspon odviezli.
Uz pomerne dlho toto riesim, presiel som spustu for (aj tu aj inde) a skoro zacinam byt presvedceny ze najlepsia volba je nechat si tu octaviu co mam.
Aky je vas nazor???
Diky a sorry za dlhy prispevok, dufam ze do spravneho fora.
PS: Este jedna specialita: Najazdim asi 1000km rocne z retazami (z dovodou ktore nebudem rozpisovat 4x4 moc nepomoze a tiez treba retaze), je zaujimave ze subaru nema vobec homologaciu na prevadzku s retazami (a znalci tvrdia ze sa da takto celkom slusne znicit medzinapravovy diferencial), renault a mazda nevedia, zo skodovky som to vymlatil po par mailoch do MB a Ford tvrdi ze ano ale pisomne mi to neda