Rover 200 2.0 TDi na RO

..jak jezdit na Slunečnicový, Řepkový, Olivový a podobné oleje ... a nebo, jestli někdo ještě jezdí na naftu, tak o naftě :-) či bionaftě

Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři

Odpovědět
PyroSoul
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Rover 200 2.0 TDi na RO

Příspěvek od PyroSoul »

Mno poradte mi pani majstri. Chcel by som to skusit aspon len tak ze co to urobi. jazdil by som na vyfrit. ako riedit?a co k tomu
Neexistuje hlúpa otázka, je len hlúpa odpoved.
Lajonel
Nováček

Příspěvek od Lajonel »

Zdravím... hele já mám ROVER 218 SDe... ale já mám motor bez turba a od pažoutů... a já už jsem najel 5000km a v pohodě... ale teď už měsíc tankuju jenom EKO naftu.. když jsem zkusil čistej olej.. tak i v létě ve vedrech to za studena chytalo špatně... když už jsem dal třeba 20L RO a 10L nafty.. už to bylo lepší... ale pak jsem dával skoro půl na půl... a to bylo do pohodky....
ROVER 218 Sde 1905ccm 50kw motor peugeot XUD9
PyroSoul
Sběrač informací

:D

Příspěvek od PyroSoul »

tak som to skusil.v nadrzi asi 3 litre nafty, cerpacia stanica v nedohladne a v aute flaska s 2 dcl repkoveho oleja. s trasucimy sa rukami som to nalial do nadrze. Moj dojem: po cca 3 km a minutke v kolone som sa zacal rozbiehat, motor bol velmi tichy co ma az znervoznovalo, nadherny chod, na rovnej ceste ho to tahalo citelne viacej do vykonu. takze citelny narast akceleracie. pre tu srandu som si po zaparkovani este vysiel cuchnut k vyparom s vyfuku avsak skoro ziadny rozdiel. chcem urobit dvojnadrz,vie my niekto poradit? co najprimitivnejsiu (cenovo) a kde zohnat lacny ventil.
peopleman
Přispěvovatel

Příspěvek od peopleman »

2 deci??Tak to jsi jenom trošku promazal hadičky.. (crazy)
Jezdím na vše co teče..
PyroSoul
Sběrač informací

pravda

Příspěvek od PyroSoul »

to je pravda ale jak pravi milos "dle teorie strachu" :D. ale bal som sa statocne. mam v pivnici lpg lovato. mozem ho pouzit ako prestavbu? teda ventil a prepinac. riadiaca jednotka je mi predpokladam naprd
redy.montego
Přispěvovatel

...

Příspěvek od redy.montego »

tak muj rover 2.0L TD spapá i čistej friťak.....už se těším na jaro až to tam zase frknu....
rover 2000TC rv66 u tatika v kopřivach
austin montego salon u kolegy v kopřivách
montego kombi 4porůznu v kopřiváchi,corsa 12v
rover 75 2,5 automat
Odpovědět

Zpět na „Jak se jezdí na rostlinu, nebo i na naftu“