nejde central ani stahování okna Octávia

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
pitrisek
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

nejde central ani stahování okna Octávia

Příspěvek od pitrisek »

Ahoj, mám malý problém na octě mi nejde centrál u zadních levých dveří, kabeláž je OK, na VAGU se jednotka vůbec nehlásí, po vyzkoušení jiné jednotky šlo stahnout okno, ale jednotka na Vagu jako by přerušovala spojení chvilku šla chvilku ne kabeláž kontrolována až do komfortní jednotky a proto si myslím že je v riti ř.j. číslo je 101 451 203 Koupil bych
Smajda
Přispěvovatel

Příspěvek od Smajda »

jednou už jsem to dělal, vše vpořádku, nakonec jsem rozebral prah u řidiče, je tam svazek z toho B sloupku a jsou tam myslim 4dráty spojeny dosebe zacvaklý a zapájeny, a tam to bylo zoxidovaný a drátky se uplně rozpadly...mrkni na to ;) radek
Octavia I 1.9tdi 66kw ALH
|diagnostika koncern vozů do rv. 2004| základní elektromontáže centrálů apod.|
cosby
Aktivista

Příspěvek od cosby »

to číslo co jsi poslal není číslo jednotky
markous
Sběrač informací

Příspěvek od markous »

no ja uz som ties riesil tento problem.ties to bola lava strana a neslo okno ani zamok dveri nakoniec som ties zistil ze v B stlpiku boli zoxidovane a rozpadnute kable tak som ich zapajkoval.O tyzden sa vratil chlapik ze mu nezamykaju dvere no a tam bol problem aj v kablovacke aj v rj!Tak sa vymenila kablovacka v soferovych dverach lebo aj tam boli vyhnite kable a neoplatilo sa to opravovat a bola v prdeli RJ LPdveri!Ale vsetko uz ide ako ma :)
Brouk
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brouk »

Smajda píše:jednou už jsem to dělal, vše vpořádku, nakonec jsem rozebral prah u řidiče, je tam svazek z toho B sloupku a jsou tam myslim 4dráty spojeny dosebe zacvaklý a zapájeny, a tam to bylo zoxidovaný a drátky se uplně rozpadly...mrkni na to ;) radek
ano casty problem i u passatu i voda v obalu na konfortku a ruzne spoje jak pises oxidace az se ropadaji :-)
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“