Kde je cidlo teploty motora?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Sběrač informací
topi ale ne tolik jak by mnelo kdyz mam topeni na plno tak jeto jako na pulku to znamena ze mezi pulkou a na plno neni rozdil a budik ukazuje 90° c . nevim taky se mi zda že mne tahal za fusakly kdyz mne tvrdil ze muzu uvarit motor at co nejdriv prijedu nevim co stimHuml píše:a tobě to netopí nebo se to přehřívá? jestli ne, tak tam ani nejezdi, zbytečně vyhozenejch 5000,- a hlavně u upadené vrtulky ta teplota nepadá, jen stoupá

octavka 1.9 tdi usmolenejch 66 KW
-
- Sběrač informací
jo udrzim nejhorsi ze i chladic je studenej pri 90°c stim autem jezdim do prace 15 km a 2 dny uz to neudelalo ale pred 14 dny sem byl v praze tak na dalnici mi takhle spadla teplota 90°c na 50°c a zvolna zas vystoupila na puvodni teplotu a za celou cestu 150 km to bylo v pořadkupafka píše:A když ti to spadne na těch cca50,sahal jsi na hadice k chladiči?
to by jsi poznal jestli ta teplota spadla,protože na 50 udržíš bez problému ruku.
-
- Sběrač informací
tak sem byl v autorizovanem servisu na oprave a vymněnili termostat překontrolovali vodní pumpu , překontrolovali teplotní čidla+prace a vyplaz jsem 3500 kč. a včera to znova udelalo že mi spadla teplota a projevuje se to stejně kvuli ktere sem na opravu jel
dnes sem byl reklamovat praci tak pri z jejich stanky je vše v pořadku předemnou napojili auto na diagnostiku a vše v pořadku žadné zavada nebyla nečetla prekontrlovali zase znava čidla ty vykazovali normalní hodnoty tak jsou taky v pořadku budiky v palubovce taky choděj tak už nevim čim by to mohlo byt
hadice k chladiči je horka ale samotnej chladič je studenej 

- chiptuning
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
-
- Sběrač informací
přeci jen spoleham na to že v autorizovanem servisu sou fundovany a školení mechanici i když otom žačiním pochybovat na VAGU jsem byl a předemnou technik se napojil a žadna chyba. dvě čidla překontrolovany a lišily se od sebe třema stupněma 72°c 75°c ale je tam jeste jedno a to byto mohlo byt to na VAGU se neukaže a prej mi to udelaj na počkaní otazka čtvrt hodinky jinak vymněněnej termostat za 800 kč zbytek byla praceHuml píše:to v_est: někdo je neponaučitelnej, to čidlo teploty bude na 100% špatný a stojí asi 500,-(origo), hlavně, že to máš za 3500,- zkontrolovaný. Jo a pokaždý to chybu na VAGu napsat nemusí, hlavně když blbne ta část čidla pro teploměr.
-
- Sběrač informací
to snad není možny to by mne trefilo to auto ma najeto 80 420 km a nehonim to když je to studeny a vubec to auto šetřim a puvodni majitel snad tim nestich nic zkurvit když sem to před dvouma rokama kupoval tak to mnělo najeto 21 000 kmpafka píše:To by se ale dalo snad zjistit VAGEM v měřených hodnotách ř.j. motoru. a přístroj.desky. Mělo byto ukázat rozdílné teploty.? Nebo ne ?

Hlava Mr. Huml
A je to. Teplota nekolise. Jazdim s tym uz par dni. Od vymeny cidla teploty je vsetko OK. Takze netreba termostat, ani tesnenie pod hlavou, ani ine katastroficke scenare, doma potme som to cidlo vymenil za par minut a po par dnoch jazdenia sa sporadicke kolisanie teploty stratilo. Huml mal pravdu. (teda v mojom pripade urcite)
Octavia I combi r.98, 1.9 TDI, 90HP, AGR, +cip vraj 25HP a 60Nm