O1 66kW,AGR-chci chipnout.Opava a okolí-znáte někoho?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
O1 66kW,AGR-chci chipnout.Opava a okolí-znáte někoho?
U své O1 (r.98,205tis.km) mám zatím jen trysky S502,EGR Off,takže nyní cca 81kW.
Rád bych šel ještě o něco výše,asi tak na 96kW,víc ne,abych nemusel měnit turbo a více investovat.
Znáte někdo solidního chiptunera v okolí Opavy,případně Ostravy?
Děkuji!
Rád bych šel ještě o něco výše,asi tak na 96kW,víc ne,abych nemusel měnit turbo a více investovat.
Děkuji!
-
powerhunter
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Re: O1 66kW,AGR-chci chipnout.Opava a okolí-znáte někoho?
HarlyFXRS píše:U své O1 (r.98,205tis.km) mám zatím jen trysky S502,EGR Off,takže nyní cca 81kW.
Děkuji!
Co takhle BitPower?, mám jen výborné zkušenosti
Nafta patří do TDi!
... a koho jiného jsi zkoušel pro porovnání?Toledak píše:Co takhle BitPower?, mám jen výborné zkušenosti
U nás jsou považováni za "tupé nalévače fw"
GIV Variant TDi ???kW
mají i brzdu!!!Slavkov píše:... a koho jiného jsi zkoušel pro porovnání?Toledak píše:Co takhle BitPower?, mám jen výborné zkušenosti
U nás jsou považováni za "tupé nalévače fw"... a co u nich odbrzdit?
Nafta patří do TDi!
Nikoho jiného jsem nezkoušel, nebyl důvod, auto fičelo bez problémů.Pro tvou informaci softy sami dělají, nestahují už hotové.Slavkov píše:... a koho jiného jsi zkoušel pro porovnání?Toledak píše:Co takhle BitPower?, mám jen výborné zkušenosti
U nás jsou považováni za "tupé nalévače fw"... a co u nich odbrzdit?
Nevím jak si představuješ, že bych zkoušel čipovat jinde, jako že bych zaplatil za čip jim, pak zase někde jinde a pak třeba zase někde jinde?To by byl trochu drahý špás, ne?
Nafta patří do TDi!
- subz3ro_tdi
- Aktivista
Toledak: Treba proc chodis na DP forum kdyz fandis BitPowerum?
Asi az tak velky funclub nemaju aby si zalozili vlastnu stranku, ale to uz asi riesim detaily, tak sorry 
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Nějak jsem nepochopil tvou otázku ohledně toho chození na DP forum, to jako když jsem spokojen s někým, kdo tady není členem, tak pak tu mám smůlu?Jinak svou stránku mají.subz3ro_tdi píše:Toledak: Treba proc chodis na DP forum kdyz fandis BitPowerum?Asi az tak velky funclub nemaju aby si zalozili vlastnu stranku, ale to uz asi riesim detaily, tak sorry
Nafta patří do TDi!
Pak určitě napíšu,-jinak mám pouze trysky FB S502 a EGR Off.
Turbo sériové,bez dalších úprav.
Trysky vyšly tuším na 4900,-.
Aktuální cenu najdeš na stránkách Dieselpoweru,kde jsem je bral.
Cena za chip by měla být cca 5500,-Kč,takže kolem 10tis.Kč celkem a máš rázem z 66kW - 96kW,což je myslím slušné za ty prachy.
Turbo sériové,bez dalších úprav.
Trysky vyšly tuším na 4900,-.
Aktuální cenu najdeš na stránkách Dieselpoweru,kde jsem je bral.
Cena za chip by měla být cca 5500,-Kč,takže kolem 10tis.Kč celkem a máš rázem z 66kW - 96kW,což je myslím slušné za ty prachy.