Zdravim u toleda 1.9 tdi 66KW po startu kouří modře a nechce přestat než se ohřeje na provozní teplotu.čistil jsem egr a potrubí pak v tom nějak zarachtalo a od tý doby to hulý.Nevíte někdo čím by to mohlo být?Díky za rady
Patrně to nasálo kus té sračky, co bývá v sání a někam to vlítlo..ale motor by to měl sežrat...Já po číštění vždy trnul a motor někdy zakuckal, ale nic se nestalo..
zas bych neprahanel sundavat hlavu.. kolikrat je v sani dira tak na malicek nejak to z toho vyskrabu a jezdi to dal.. zadny koureni po cisteni se mi jeste nestalo ale urco to rozjezdis
(samozrejme sani vyndavam)
Naposledy upravil(a) papouch22 dne 20 říj 2010, 20:13, celkem upraveno 1 x.
Olej to právě nežere a sání jsem měl dole.Ale možná se fakt nějakej ten bordel někam dostal.Jen mám obavu aby to neudělalo nějký bordel na motoru.Ještě mám jiné čerpadlo které jsem měnil i vstřiky tak to tam zkusim dát zas zpět jestli s to nezmění.Zatim díky moc za každou odpověd Lukky
Ty sem nečistil.Ale nejdřív jsem to vyškrábal ven ještě na autě a pak mi řekl kluk že to mám sundat.Tak právě nevim jestli se tam něco nedostalo před tím.