climatronik netopí
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Sběrač informací
climatronik netopí
Ahoj potreboval bych pomoc, mam Sharana 1,9 96kw s climatronikem a zničeho nic přestal fungovat climatronic, vubec se nerozeběhne ventilator. Zkousel sem vymenit ovladáni climatroniku a to samy jeste sem zkousel cidlo na ventilátoru a ventilator a porad to samy, pres vag akcni cleny se ventilátor rozebehne a topí, jeste sem zjistil ze my nefunguje od ty doby ani rozmrazovani zadniho okna. Prosim o radu díky
- martinsidlo
- Aktivista
-
- Sběrač informací
tak sa na to pozri aj 3. raz...
tentoraz si vezmi merac a skontroluj si ci do poistky alebo panelu al. zadneho vyhrievania ide prud. Myslim ze schemy na Sharan su celkom dostupne...
Som mal podobny problem s V40. Neslo vnutorne osvetlenie, central, radio, snimace otvorenia dvier robili blbiny a nakoniec som nasiel pokodenie na jednej z poistiek na pristrojovku.
hladaj smudlo
PS: Pomohol by rok vyroby
tentoraz si vezmi merac a skontroluj si ci do poistky alebo panelu al. zadneho vyhrievania ide prud. Myslim ze schemy na Sharan su celkom dostupne...
Som mal podobny problem s V40. Neslo vnutorne osvetlenie, central, radio, snimace otvorenia dvier robili blbiny a nakoniec som nasiel pokodenie na jednej z poistiek na pristrojovku.
hladaj smudlo

PS: Pomohol by rok vyroby
-
- Sběrač informací
-
- Sběrač informací
-
- Sběrač informací