BMW E39 panel klimatizace a el. zapojeni Airbagu

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Lades83
Sběrač informací
Odpovědi: 0

BMW E39 panel klimatizace a el. zapojeni Airbagu

Příspěvek od Lades83 »

Zdravim borci,
muzete nekdo poradit jak mam demontovat panek klimatizace z BMW E39?
Demontoval jsem jiz spodni drzaky na kelimky, ale ted nevim kudy....
Drzi to jak zidovska vira a mam asi tuchu, ze budu muset rozebrat celej tunel :-(
Poradte kdo vi...

Jinak mate jeste nekdo el.schema pro Airbag ridice? Stale mi sviti airbag a nevim kde by mohl byt problem a chci to cele projet... diky!!!Obrázek
Uprava a prava budiku Skoda O1, O2,Fabia, Superb
(padajici rucky, budiky s MAXikem, nefunkcni budiky, zmena podsvitu aj.) stačí napsat
Lades83
Sběrač informací

a

Příspěvek od Lades83 »

Tady snad nikdo nic nevi :-(
(padajici rucky, budiky s MAXikem, nefunkcni budiky, zmena podsvitu aj.) stačí napsat
oskar
Přispěvovatel

Příspěvek od oskar »

Prvne by to chtelo udelat diagnostiku arbagu.u e39 je casta zavada na tlakovem cidle spolujezdce
kupca
Nováček

Příspěvek od kupca »

Je to jen zacvaknuté, stačí z boku něčím plochým.
Airbag, jak psal kolega, většinou airbag spolujezdce, čidlo v sedačce, stačilo na ni "nevhodně" kleknou a čidlo je zničené. Pak ještě bývá vadný odpalovač napínání pásů, případně někdo odpojil sedačku, nebo sundal volant bez odpojené baterky. Chybu airbagu jedině vmazat na diagnostice, jinak sama mi nikdy nezhasla.
Lades83
Sběrač informací

diagnosa

Příspěvek od Lades83 »

Tak vzal jsem to napred diagnozou CORSOFT, ale ta mi rekla h...o a tak jsem se pripichnul pres INPU a voila a chyba byla v bezpecnostnim pase ridice...
Juknul jsem pod sedacku a nejaky cyp uz se v tom rypal bo kabely byly prelozene a zapasane el. paskou, tak jsem je uvolnil a kontakty jsem prostrikal a zatim to drzi..
Pokud se mi chyba ukaze bnova, tak to budu muset vse povytahovat a zkontrolovat poradne kabely....no zatim je to cajk .-D
cegelec

Příspěvek od cegelec »

kupca píše:většinou airbag spolujezdce, čidlo v sedačce, stačilo na ni "nevhodně" kleknou a čidlo je zničené.
Presne to samo se znamimu stalo taky, ale nemenil ho, nejak se to osefovalo pres diagnostiku.
Odpovědět

Zpět na „BMW“