Výměna palivového filtru
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
Atomig tdi
- Nováček
Výměna palivového filtru
Zdravím všechny, ctěl bych si vymněnit naftový filtr, než zažne být pořádná zima. Tak se chci zeptat na postup výmněny a jestli to nemá nějaké úskalí. Mám Seat Tloledo TDI 81kw. 
-
dimec
Re: Výměna palivového filtru
Novy filtr napln po okraj novou cistou naftou.Jinak muzes mit pak problem se startem.Atomig tdi píše:Zdravím všechny, ctěl bych si vymněnit naftový filtr, než zažne být pořádná zima. Tak se chci zeptat na postup výmněny a jestli to nemá nějaké úskalí. Mám Seat Tloledo TDI 81kw.
-
Atomig tdi
- Nováček
-
dimec
Mne povedali, ked som prvy krat kupoval filter, ze mam viackrat zapnut a vypnut klucik, ze cerpadielko paliva dotlaci naftu do filtra a potom len chvilku dlhsie zastartovat. Chlapi moji...ja som to trapil hadam 10 minut, srdce mi to z hrude ruvalo, ina moznost na tom mieste prave nebola, tak odvtedy to "zalievam" ako kyticky. 
Octavia I combi r.98, 1.9 TDI, 90HP, AGR, +cip vraj 25HP a 60Nm
podtlakem pres filtr nacucnes naftu a tim se i prefiltruje ...Seoš Leoš píše:povídej,jak to dělaj profíci?dělám to jako amatérmvolesko píše:cistou naftou ho plnej jen amateri, profici to delaj jinak jak jsem byl poucen
.. i kdyz ho zalejes novou naftou tak tam muze bejt necistota ktera muze poskodit ceradlo
TDI 4x4 90Hp --> 2++Hp

Tak to zaliji z te spravne strany a je to.mvolesko píše:podtlakem pres filtr nacucnes naftu a tim se i prefiltruje ...Seoš Leoš píše:povídej,jak to dělaj profíci?dělám to jako amatérmvolesko píše:cistou naftou ho plnej jen amateri, profici to delaj jinak jak jsem byl poucen
.. i kdyz ho zalejes novou naftou tak tam muze bejt necistota ktera muze poskodit ceradlo
A4 2.5TDI V6 Avant Quattro 2002 132kW 8E B6, manual 6-ti; all origo
Matrix: ani mi nehovor...clovek by vedel rozpravat, az by nad tym rozum zastaval... Tu sa mlelo aj u dovozcu s mojim autom a pristupom okolitych servisov.
Esteze mam vlastnu zrucnost, prirucku a help na Dieselpoweri. Teraz "autorizovane" servisy pouzivam len na vyhladanie ND (Etku nemam), pripadne na objednanie, ak sa neda zohnat inde. 
Esteze mam vlastnu zrucnost, prirucku a help na Dieselpoweri. Teraz "autorizovane" servisy pouzivam len na vyhladanie ND (Etku nemam), pripadne na objednanie, ak sa neda zohnat inde. Octavia I combi r.98, 1.9 TDI, 90HP, AGR, +cip vraj 25HP a 60Nm
Nemysleli benzinový motor?Tec píše:Mne povedali, ked som prvy krat kupoval filter, ze mam viackrat zapnut a vypnut klucik, ze cerpadielko paliva dotlaci naftu do filtra a potom len chvilku dlhsie zastartovat. Chlapi moji...ja som to trapil hadam 10 minut, srdce mi to z hrude ruvalo, ina moznost na tom mieste prave nebola, tak odvtedy to "zalievam" ako kyticky.