od koho hybrid
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
od koho hybrid
cau od koho je nejlepsi koupit hybrida na ARL,psal jsem do turbosportu a rekli mi tricet za novyho,to mi pride dost,x lidi mi rikalo ze to je do dvaceti tak jestli nemate jinej zdroj,slysel jsem ze je dela jeste hydrant?
-
- Aktivista
Konkretne + 420 608 206 312 a presne specifikuj sve pozadavky a ocekavani ... jen musis mit realne naroky. Cim vyssi pozadavek na maximalni vykon, tim pozdejsi je nastup. Fyzikalni zakony nelze obejitPája 19 píše:Zkus zavolat sem:
http://www.turbopower.cz/

A kdekoliv se ptas, ptej se, zda je k dosazeni zminovaneho maximalniho vykonu zapotrebi aditiv nebo staci jen nafta a vzduch, jake jsou realne moznosti turba z hlediska maximalni hodnoty tlaku.
Zakladem je pak protokol o vyvazeni, kde by mely byt uvedeny hodnoty (ne jen ujisteni, ze bylo vyvazeno).
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
-
- Přispěvovatel
- TDIfun
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Zalezi jak moc mas opotrebene svoje. ale dal bych od DP aspon Powerplous 1043 a na nich se da 230koni udelat, teda ja udelalseatleoncuprajirka píše:díky za rady kluci,mam predstavu tak 220-230ps ale to musim dat i trysky co?

340HP 1.9TDI ASZ
238HP 1.9TDI ASZ
255HP 1.9TDI AVF
250HP 1.9TDI AGR
251HP 1.9TDI AGR
M = ( Pnorm[kW] * 9.549 ) / n[min-1]
http://www.youtube.com/watch?v=N9hi4nNhAvg
238HP 1.9TDI ASZ
255HP 1.9TDI AVF
250HP 1.9TDI AGR
251HP 1.9TDI AGR
M = ( Pnorm[kW] * 9.549 ) / n[min-1]
http://www.youtube.com/watch?v=N9hi4nNhAvg
-
- Přispěvovatel
porad nad tim musim premejslet a jsem uplně v lese
v tom prvnim mi rekli hybrid cca na 195ps to se mi zdá málo to si tam rovnou muzu nechat normal chip,a v tom druhym cca. do 230ps.
a k tomu bych dal trysky, ale nevim jaky v tom jsou rozdily sprint 783 nebo powerplus 1043.
proste bych rad mel 220ps a treba 480NM s co nejmíň kouřem
jak by jste to poskladali vy?
a nehlede na to se bojim ,kdyz to tam vsechno nandam za tri-petky a zjistim ze malo davaj vstriky to bych si vyskub

v tom prvnim mi rekli hybrid cca na 195ps to se mi zdá málo to si tam rovnou muzu nechat normal chip,a v tom druhym cca. do 230ps.
a k tomu bych dal trysky, ale nevim jaky v tom jsou rozdily sprint 783 nebo powerplus 1043.
a nehlede na to se bojim ,kdyz to tam vsechno nandam za tri-petky a zjistim ze malo davaj vstriky to bych si vyskub
pokud chces 220HP bez koure tak nebudes moct setrit na kompomentechseatleoncuprajirka píše:porad nad tim musim premejslet a jsem uplně v lese![]()
minimalne 230HP hybrida treba od Adreho
trysky fb race pd
a kdyz nebudes delat vyfuk chtelo by to apson egr a kat off..
+ jina spojka samodrejme..
a pak kvalitni SW dieselpower

PS:chip na serii pro dlouhodoby jezdeni je rozmny tak do 185hp..
na serii tryskach 220hp bez koure rozhodne neudelas, to bys musel mit hodne povedeny kus motoru s minimem km, jo a 3petky ti na to rozhodne stacit nebudou..
..:: Octavia vRS TDI - 210HP @ 476Nm NA PRODEJ !!!
..:: Leon Cupra4 TDI - 270HP @ 580Nm

-
- Přispěvovatel
jasne ze sa da...pri normalnom jazdeni ani nevies ze tam mas taky vykon...a spotreba kludne aj mensia ako doposial...zalezi len od tvojej pravej nohy...seatleoncuprajirka píše:dik to jsem chtel vedet
a jeste jedna nehodícíse sem otázka, je to auto pak jeste na normální jezdení?? dá se s tim jeste normálne jezdit kazdejden do prace a v lete do chorvatska a o kolik se zvysi spotreba kdyz tam jsou ty trysky

BMW 330 XD 300 HP 650 NM chip by DONUZO(D-racing.sk)sprint soft 330+hp 700+Nm
jak už psal Forest , počítej s pozdějším nástupem turba , pokud jsi zvylej na popojíždění po městě na 1500 ot tak na to zapomeň , a s tou spotřebouseatleoncuprajirka píše:dik to jsem chtel vedet
a jeste jedna nehodícíse sem otázka, je to auto pak jeste na normální jezdení?? dá se s tim jeste normálne jezdit kazdejden do prace a v lete do chorvatska a o kolik se zvysi spotreba kdyz tam jsou ty trysky

A5 3.0 TDI 210 KW pracovní
škoda 120 L zábava
G7 GTD
škoda 120 L zábava
G7 GTD
-
- Aktivista
Delas, jako kdyby sis nedelal na velky trysky zalusk ... srdce by chtelo, ale hlava nepovoli1pavel píše:zeptej se Foresta nebo jiných kteří šli do velkých trysek zakolik jezdí

Ja mam R783 a jezdim dlouhodoby prumer 8,1 ... ale nutno podotknouti jakym zpusobem - rad si uzivam pruzne a sportovani jizdy. Mit ten samy objem v benzinu, neverim, ze bych byl pod 20 ... vsak proto mam TDI, jinak bych mel davno asi Saaba v benalu (vim, rouham se, ale to jsou snad jedine motory s hodnotami krouticiho momentu jako maji TDIcka).
Jen dodam, ze muj otec (a to neni zadnej klouboukar) s nim nema problem jezdit do 6 ...njn, starsi vytrenovana noha a klidnejsi srdce

PS: pro dokresleni, s ARL turbem a IC jsem jezdil tak o litr min, ale pravdou je, ze jsem tam mel taky podstatne mensi vykon a o turbo min

TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by