Nic od nich nebrat, nenechávat dělat

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

janeksdi
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od janeksdi »

Fajn tak ti "navíc" udělali nějaký ochraný nástřik plusminus 2-4tis...To že ti brousili lak jsem pochopil když jsi tam měl škrábance..to leštění je tak max polish se silikonem.
century
Sběrač informací

Příspěvek od century »

Tak to je špatné :?
rudy5
Aktivista

Příspěvek od rudy5 »

century píše:13000 vč dph
tak to by som im isto nedal ty vole taká suma :o :o
BMW 330 ix
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

Známá si koupila v pneuservisu 4 nový kola po 1100 kč/ks, nechala si je tam rovnou namontovat s tím že jí letní daj do kufru a za přehození 4ks kol platila 2300kč...
century
Sběrač informací

Příspěvek od century »

Je to asi 3/4 roku co mi nějaký dobrák ojel bok klíčem. Měl jsem to v lakovně a měl jsem právě strach, zda nebude vidět, že je to stříkaný. Dělali mě právě něco taky jako zbroušení laku. Onehdy to stálo tuším ´kolem 8 tisíc možná víc... Lak bez škrábanečku a co jich tam bylo. Tohle je něco podobného, měl jsem tam škrábance a ty jsou pryč bohužel až na to, že tam objevilo to co jsem psal výše. Takže škoda. Tohle mě sere. Psal jsem to sem protože nechci aby někdo nalít na špatnou práci...

Jinak bavil jsem se s jedním známím a ten zná nějaký kluky co dělají renovace aut. Prostě auto se špatným lakem a dají to jak když vyjede z linky. Ale cenu říkal cca 12 000.

Takže ono je leštění a leštění. Není to jen kotouč a 3M věci. Tady berou nějaká mikro vrstvy toho laku a tím to dají dolů..

Jak říkám sere mě to, ale už s tím nic neudělám, měl jsem mít objednávku do detailu + fota a bylo. Neznalost neomlouvá a natož blbost.

Alespoň si odepíšu DPH a v nejhorším mám havarijku tak pude auto třeba na jaře do laku.

Mě napadlo. Co vlastně stojí takový stříkání komplet auta. O2 combi černá perleť???
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

Autorizák počítej tak 80tis +-
century
Sběrač informací

Příspěvek od century »

A nevíte jak to dělají? To to rozmontují celý a stříkají a nebo berou jenom venkovní plochy? Udělají taky třeba mezidveřní prostory a rámy kolem oken atd? Nebo vemou jenom tu část kde je to poškozený - jako půl dílu?
Tak když je havarijní pojištění + vandalismus ať pojištovana platí :-D
rudy5
Aktivista

Příspěvek od rudy5 »

ja poznám manika čo to celé nastrieka komplet s farbou lakom čo k tomu patrí z robotou za 25 tis. Má svoju striekaciu kabínu všetko čo potrebuje strieka dokonca pre BMW Žilina .Oni mu dajú striekať a oni potom za raz tolko inkasujú.
BMW 330 ix
Golf-GT
Přispěvovatel

Příspěvek od Golf-GT »

rudy5 píše:
century píše:13000 vč dph
tak to by som im isto nedal ty vole taká suma :o :o
nevím, auto jsem u nic neměl, ale podle toho ceníku co mají na netu je 13000 moc, podle mě je to nesmysl, mohou si říct 10% navýšení ceny, ale ne tolik :o
to že s autem jezděj je normální, nebo aspoň tady v okolí, jedna firma, zabývá se tuningem aut a normálním servisem mimo jiné jezdí závody do vrchu tak ty si vemou do servisu auto s novejma gumama a vracej ho s téměř sjetými gumy, to nemluvím ani o tom jak autům nakládaj za studena Oči sem tam
GIII AHF VA, S764, chip, kat+egr off, jednohmota + HDS57, 280mm brembo max, zadek zatím bubny, podvozek Koni, 1Z 66KW? (LOL)
Martin.R
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Martin.R »

Tomas.cz píše:Známá si koupila v pneuservisu 4 nový kola po 1100 kč/ks, nechala si je tam rovnou namontovat s tím že jí letní daj do kufru a za přehození 4ks kol platila 2300kč...
Doprdele to budu muset sakra zdražit (noteeth) cca 5x
To jí k tomu ty kola pozlatili???
Elektronika auta a technika........
776 829390
century
Sběrač informací

Příspěvek od century »

A když jsme u toho stříkání. Neznáte někoho z okolí Plzně kdo stříká ty auta. Hlavně né paka typu jak jsem psal výše na začátku... Hlavně jde o kvalitu. Miluji svoje auto :)
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

Martin.R píše:
Tomas.cz píše:Známá si koupila v pneuservisu 4 nový kola po 1100 kč/ks, nechala si je tam rovnou namontovat s tím že jí letní daj do kufru a za přehození 4ks kol platila 2300kč...
Doprdele to budu muset sakra zdražit (noteeth) cca 5x
To jí k tomu ty kola pozlatili???
Budeš se divit ale ne, její frajer na ně pak vlítnul a cenu stáhli, myslím že jí chtěli jen sprostě natáhnout :(
Rider.23
Aktivista

Příspěvek od Rider.23 »

Tomas.cz píše:Autorizák počítej tak 80tis +-
Dělali sme celolak na Octávii II liftback, černá metla, dělali to ve Znojmě ve Škodovce a platilo se myslím 45t Kč vč. DPH! Komplet auto, krom střechy a vnitřku motorvého prosotru, platila pojišťovna .... (noteeth)
BMW e60 525d 2993ccm 145kW FL 2007- moje nová láska :punk: ...
BMW e46 320d 110kW Sport Edition 2004- nádherné vzpomínky...
Historie-Favorit,Uno 1.3D,Pony,Rover 414i,Panda 1.2i,Stilo 1.9M-JTD,Sorento,Mondeo 2.0LPG
mistrkutil
Přispěvovatel

Příspěvek od mistrkutil »

No jo když platí pojišťovna tak se nemůžou tolik napakovat protože pojišťováci na to mají svoje tabulky s cenou a víc nedají kdežto obyč. zákazník jen kouká a platí :-D
T4+B5,5
Martin.R
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Martin.R »

Tomas.cz píše:Budeš se divit ale ne, její frajer na ně pak vlítnul a cenu stáhli, myslím že jí chtěli jen sprostě natáhnout :(
To se mu nedivim. Taky bych tam vlítnul a udělal jim z toho kůlničku na dříví.
Drzost některejch jedinců mě pořád překvapuje a to jsem si myslel že mě jen tak něco nerozhodí.
Elektronika auta a technika........
776 829390
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“