VAG-COM

diskutujte o diagnostických prostředcích pro různé značky vozidel

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Hacman
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od Hacman »

Mireck píše:Vyskusaj na inom PC a ked nepojde reklamuj kabel.
vďaka za info, pre istotu dám ešte skontrolovať v servise zásuvku a RJ ktoré mi nejdu načítať
Octavia Tour AXR 1.9 TDI PD, 74kW, r.v. 2007
ČONR
Přispěvovatel

Příspěvek od ČONR »

Zdravím všechny,měl bych takovej dotaz.Jde vagem diagnostikovat j jiné auta než koncern vw?
patrik.kloucek
Aktivista

Příspěvek od patrik.kloucek »

ČONR píše:Zdravím všechny,měl bych takovej dotaz.Jde vagem diagnostikovat j jiné auta než koncern vw?
uz se to tu resilo...pouzij tlacitko HLEDAT (LOL)
teekey
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Re: VAG-COM

Příspěvek od teekey »

Hacman píše:kúpil som kábel Hex Can s VAG 704, problém je v tom, že je hotový zázrak ak mi načíta nejakú jednotku...
prave kdyz si vzpomenul tu 46ku, tak muze byt problem taky v jednotce, ze muze byt zablokovana a nebo v nouzovem rezim, predevsim komfort je docela hlavolam. Pokud ostatni jednotky funguji, hlavne motor, plubka a abs tak bude problem spis v jednotce nez v kabelu...zkus vypsat jake jednotky, zda opravdu nejde jen o nekolik "mozna problemovych" kusu, jednotky ktere nesly nebo s prodlevou nacist, pripadne rocniky a znacky aut
• VW Passat 2.0TDi BMP@103kw
Passat 3C: rady pri koupi
Hacman
Přispěvovatel

Příspěvek od Hacman »

pristup na komfortku bol zablokovany, preto tie problemy. Odpojil som na cas bateriu a potom som ju uz nacital. Neskor som potreboval prisposobit dialkove pretoze mi stale ukazovalo ze mam prisposobeny len jeden kluc hoci mam 2 a obidva fungovali. Cez VAG 304 sa mi to nedarilo, tak som prehodil kabel a pouzil 704, lenze nejako zblbla komunikacia a komfortku znovu nenacita a teraz funguje len jeden kluc. Ako sa da pristup na komfortku-46 odblokovat cez VAG? Nikde som nic take nenasiel a zakazdym odpajat bateriu sa mi zda dost blbe. Vdaka.
Octavia Tour AXR 1.9 TDI PD, 74kW, r.v. 2007
mgbiker
Přispěvovatel

Příspěvek od mgbiker »

Tiez mam taky isty problem ako pise Hacman. Neviem precitat jednotku 46 pricom to este pred nedavnom islo. Pokusal som sa spojit s programom od MOTORDIAGU na nastavovanie komfortnej jednotky ale vobec som sa nevedel pripojit- mohla sa tym zablokovat jednotka komfortu? Bateriu som zatial neodpojil lebo nechcem aby sa nieco pokazilo (napriklad ze mi pojde len jeden kluc). Nevie niekto riesenie tohto problemu?
Odpovědět

Zpět na „Autodiagnostika - Software - Elektro svět“