vďaka za info, pre istotu dám ešte skontrolovať v servise zásuvku a RJ ktoré mi nejdu načítaťMireck píše:Vyskusaj na inom PC a ked nepojde reklamuj kabel.
VAG-COM
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- patrik.kloucek
- Aktivista
Odpovědi: 0
-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: VAG-COM
prave kdyz si vzpomenul tu 46ku, tak muze byt problem taky v jednotce, ze muze byt zablokovana a nebo v nouzovem rezim, predevsim komfort je docela hlavolam. Pokud ostatni jednotky funguji, hlavne motor, plubka a abs tak bude problem spis v jednotce nez v kabelu...zkus vypsat jake jednotky, zda opravdu nejde jen o nekolik "mozna problemovych" kusu, jednotky ktere nesly nebo s prodlevou nacist, pripadne rocniky a znacky autHacman píše:kúpil som kábel Hex Can s VAG 704, problém je v tom, že je hotový zázrak ak mi načíta nejakú jednotku...
• VW Passat 2.0TDi BMP@103kw
• Passat 3C: rady pri koupi
• Passat 3C: rady pri koupi
pristup na komfortku bol zablokovany, preto tie problemy. Odpojil som na cas bateriu a potom som ju uz nacital. Neskor som potreboval prisposobit dialkove pretoze mi stale ukazovalo ze mam prisposobeny len jeden kluc hoci mam 2 a obidva fungovali. Cez VAG 304 sa mi to nedarilo, tak som prehodil kabel a pouzil 704, lenze nejako zblbla komunikacia a komfortku znovu nenacita a teraz funguje len jeden kluc. Ako sa da pristup na komfortku-46 odblokovat cez VAG? Nikde som nic take nenasiel a zakazdym odpajat bateriu sa mi zda dost blbe. Vdaka.
Octavia Tour AXR 1.9 TDI PD, 74kW, r.v. 2007
-
- Přispěvovatel
Tiez mam taky isty problem ako pise Hacman. Neviem precitat jednotku 46 pricom to este pred nedavnom islo. Pokusal som sa spojit s programom od MOTORDIAGU na nastavovanie komfortnej jednotky ale vobec som sa nevedel pripojit- mohla sa tym zablokovat jednotka komfortu? Bateriu som zatial neodpojil lebo nechcem aby sa nieco pokazilo (napriklad ze mi pojde len jeden kluc). Nevie niekto riesenie tohto problemu?