Kabeláž mlhová světla Fabia 1
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Kabeláž mlhová světla Fabia 1
Koupím kompletní kabeláž pro mlhová světla na Fabii 1. Mlhovky mám a 2 polohový přepínač taky. Jde mi pouze o kabely, pokud možno i k budíku.
Díky
Díky
Škoda Fabia kombi 2004, 96Kw chip, Fiat Ducato 2.3JTD 88KW 2008, Galloper 2.5 TD 73KW
Re: Kabeláž mlhová světla Fabia 1
K budikum nic nevede.Lucinka píše:Koupím kompletní kabeláž pro mlhová světla na Fabii 1. Mlhovky mám a 2 polohový přepínač taky. Jde mi pouze o kabely, pokud možno i k budíku.
Díky

jak nevede?a kontrolku rozsvítí čím?Zdeněk M píše:K budikum nic nevede.Lucinka píše:Koupím kompletní kabeláž pro mlhová světla na Fabii 1. Mlhovky mám a 2 polohový přepínač taky. Jde mi pouze o kabely, pokud možno i k budíku.
Díky
Tel:776005385 Nový Bor
Rozsvítí ji po Canu komfortka, nevím jestli to bylo na Fabce nebo O2 , chlapek si to taky koupil že si to pripojí sam, nakonec vyndal budiky rozebral že si propípa kerej pin a ono nic. B5,Sup,O1 to maj, kabel do budíku a kontrolku ve vypinaci u tej Fabie si nejsem tak jistej.titan0306 píše:jak nevede?a kontrolku rozsvítí čím?Zdeněk M píše:K budikum nic nevede.Lucinka píše:Koupím kompletní kabeláž pro mlhová světla na Fabii 1. Mlhovky mám a 2 polohový přepínač taky. Jde mi pouze o kabely, pokud možno i k budíku.
Díky

-
- Nováček
500kč starý i nový model
NÁKUP A PRODEJ DÍLŮ ŠKODA 775668906,!sz-ne!
Veškeré dotazy pouze na email. Protranscar@email.cz díky
Veškeré dotazy pouze na email. Protranscar@email.cz díky