A vše pokračuje podobně jako u big.bobyho. Mám po výměně šroubů a elektrického svazku ke vstřikům (vstřiky už předtím nové), vyčištěné EGR a kdovícoještě a cukání se v přechodových otáčkách pořád projevuje. Skoro se mi zdá, jako by to bylo pomalu na ústupu, že se to jako zlepšuje, ale pořád tam něco je, v otáčkách kolem 1800 - 2000 v době, kdy nastupuje turbo, tak si to poškubává, někdy to z pod kapoty zafuní, zasyčí, zacvaká... Ovšem jak to chytne, tak jede jako oheň, aby ne, když je to údajně načipované

Je samozřejmě možné, že je to tím čipem, jenže o něj samozřejmě při přehrání originálním softem přijdu (což bych zrovna nechtěl, jede to parádně

Další věc je, že údajně se při kontrole (když už to bylo skoro rozebrané) zdálo, že olejové čerpadlo tlačí nějak málo. Provedli prý pouze čištění těch sacích košů (filtrů) na čerpadle. Byla by možná příčina toho škubání právě třeba nízký (nižší) tlak oleje, když je studený a má větší hustotu než po zahřátí? Je možné nějak jednoduše vyzkoušet nebo ověřit, zda je olejové čerpadlo v pořádku?
Poslední věc, která snad ještě nebyla měněná zůstává to turbo. Prosím někoho, kdy by mi poradil z logů přes VCDS, zda je dle naměřených hodnot turbo ok nebo ne? Na kterých skupinách mám log udělat? Vzhledem k tomu, že po zahřátí a ve vyšších otáčkách to jede parádně, tak to turbo netipuju, přece jenom by se jeho slabiny projevily spíše při větší zátěži, tzn. ve vyšších otáčkách, ne????
Díky moc všem za chotu to číst a případně poradit