octa 2,0tdi PD 16V skube
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- kristobara
- Sběrač informací
octa 2,0tdi PD 16V skube
Zdar vsichni, ve smyslu vic hlav vic vi vas poprosim o radu, u tohodle vozu (najeto 210 tis) mam problem s chodem TEPLYHO motoru na volnobeh, otacky se drzej ale motor sebou v nepravidelnych intervalech skube, zlobi to uz delsi dobu a mam pocit, ze to je stale horsi i kdyz jsem spozoroval, ze to zalezi i na tom kde tankuju.A navic ted, kdyz kolem 2000ot/min seslapnu plnej, rozklepe se cely auto az mam strach, ze vyskoci motor - tohle jelo dolu postupne od 6ky, ted to dela uz i na 3ce. Nejsem odbornik, proto se radsi driv ptam, nez necham vymenit vstriky za 100 000 co mi radili v jednym servisu, v druhym mi rekl, ze by to klidne mohla delat i kabelaz hlavy valcu, ze by zacal tym, ve tretim mi rekli, at vymenim silentbloky...dik za kazdou radu, ev. zkusenost
- kristobara
- Sběrač informací
- kristobara
- Sběrač informací
Ahoj chlapi, mám úplně stejný problem u totožného motoru. Mezi 1800 a 2300 to vybruje jak blázen. jakmile to přesáhne tyto otáčky jede to bez problémů. Na volnoběh paráda, starty paráda. U studeného motoru to nedělá.Mám známeho v přímo ve ŠKODA MB, kde mi budou dělat diagnostiku přímo motoráři ze škodovky, tak jsem zvědavej co to bude. Jakmile to budu vědět napíšu to sem. Pokudd zjistíte něco vy, dejte vědět. Každá dobrá rada dobrá. čus
To jsem teda zvědavej co ti řeknou.kolbaba píše:Ahoj chlapi, mám úplně stejný problem u totožného motoru. Mezi 1800 a 2300 to vybruje jak blázen. jakmile to přesáhne tyto otáčky jede to bez problémů. Na volnoběh paráda, starty paráda. U studeného motoru to nedělá.Mám známeho v přímo ve ŠKODA MB, kde mi budou dělat diagnostiku přímo motoráři ze škodovky, tak jsem zvědavej co to bude. Jakmile to budu vědět napíšu to sem. Pokudd zjistíte něco vy, dejte vědět. Každá dobrá rada dobrá. čus
Tipuju: Je to rozbitý, vyměnit motor.

- kristobara
- Sběrač informací
- kristobara
- Sběrač informací