radiator topení-jaký koupit?

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
kodajz
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

radiator topení-jaký koupit?

Příspěvek od kodajz »

Potřeboval bych radu podle zkušeností. Brácha si chce na Audi A4 měnit ucpaný radiator topení-dost slabě mu to topí. Váhá od jakého výrobce vzít nový. Originál má malé průtokové kanálky a je dost drahý. Neoriginál má větší průtok což je lepší. Bojím se ale aby ten neoriginál vydržel nějaký pátek a nemuseli jsme zase rozdělávat celou palubovku.
Má s tím někdo zkušenosti?
Opel Vivaro 2.5 dci
Mira_Brno
Přispěvovatel

Příspěvek od Mira_Brno »

U Venta to odcházelo po 300.000 km, dával sem tam Topran, což je španělská náhrada (má to i vw čísla dílů) a je to poznat v kvalitě zpracování, ale problém nikdy nebyl a dával sem je už třikrát. Jen jedna rada, pořádně to opláchnout od konzervačního oleje jinak ten smrad z auta už nikdy nedostaneš.
Ren'as
Přispěvovatel

Příspěvek od Ren'as »

když jsem se před rokem zjištoval u chladičáře tak ten mně doporučoval Valeo nebo Behr. ale jinak je to i o štěstí
Audi A4 Tdi AFN 81kw r.98, S764,EGR off
kodajz
Přispěvovatel

Příspěvek od kodajz »

Tak jsem nakonec objednal Behr neboť tam byl z prvovýroby a byl trubkový. Doufám, že vydrží dalších 400 000 km.
Opel Vivaro 2.5 dci
Ren'as
Přispěvovatel

Příspěvek od Ren'as »

kodajz píše:Tak jsem nakonec objednal Behr neboť tam byl z prvovýroby a byl trubkový. Doufám, že vydrží dalších 400 000 km.
. Taky jsem dával Behr ,byl naprosto stejný z originálem akurát bylo vybroušené origo číslo. ;)
Audi A4 Tdi AFN 81kw r.98, S764,EGR off
kodajz
Přispěvovatel

Příspěvek od kodajz »

že by čorka z montovny a nebo ze skladu v Mošnově ? :D
Opel Vivaro 2.5 dci
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“