Špatný odklon kol.Proč?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Tak včera jsem koupil rameno Delphi.V popisu měli kompletní rameno s čepem.Bylo teda v rozloženém stavu a k čepu byly jen šroubky s obyč. matkama a ne s tou zarážkou.To bych překousnul,ale čep tam nešel do toho ramena ani napasovat.Díry byly jakoby mírně ujeté a v jedné byldokonce zalakovaný jakýsi otřrp,takže bych to musel nejdříve odvrtat.Acelkem bylo to rameno jakési poprskané od nějakých kousků kovu a celé to tak bylo natřené.Barva se celkem lehce dala sloupnout.Na silentbloku bylovidět,že se s opracovánímnikdo nesral.Cáry přebytečné gumy v ohybech a celkem mita guma přišla taková pórovitá a ještě byl ten střed jakoby posunutý dovnitř.Prostě mě to dost zklamalo a šel jsem ho hned vrátit.Sice měl prodavač celkem kecy,že je to normální,že ten čep se tam musí namlátit a že je to kvalitní značkový výrobce,ale nakonec vrátili prachy.
Ještě mám doma jedno fungl nové rameno "značky" vika a to má teda celkem o dost lepší zpracování než to delphi.Barva se neodlupuje,povrch pěkně hladký.Ale mám strach jej tam dát,aby to nebylo stejné jako to,co tam je teď.Taky tam je nějaký NoName.Předtím tam bylo rameno Starline i s čepem a vydrželo dost.Tak asi nakonec koupím origo za 2200 bez čepu.