úprava softu [pro zasmání a uvolnění atmosféry]

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Zamčeno
Lusťa
blázen
Odpovědi: 0

Příspěvek od Lusťa »

taky mi to tak přijde. Někomu vyloženě Dieselpower vadí a zkouší udělat vše pro to,aby pošpinil jeho jméno. Přitom to byl právě Dieselpower, kdo tady vytvořil celej trh a ostatní se vezou na vlně. Osobně proti tomu nic nemám,byla to otázka času,kdy přijdou další,ale lhát o tom,že DP neumí ladit a softy mu dělá někdo jinej, to je už opravdu silný kafe a je to cílené pošpiňování dobrého jména a firmy, která vznikla on nuly a investovala nemalé částky v začátcích do vybavení, ne jako druzí, kteří již naskočili do rozjetého vlaku.
To je ještě normální, že si chce někdo přihřát polívčičku, ale aby ještě házel špínu na někoho, díky komu má nějakej profit??? Někteří hold jsou přes mrtvoly a je jim jedno za jakou cenu.
subz3ro_tdi
Aktivista

Příspěvek od subz3ro_tdi »

scheman: Ako ti uz nazov firmy napoveda (Dieselpower), firma sa specializuje na upravy dieselovych agregatov..... sice Reeshu osobne nepoznam, ale mozem ti povedat ze ma v tomto smere najviac skusenosti, v tom mi da urcite zapravdu BH motor, TDIfun a ak niekto dalsi z "ligy vynimocnych" tak nech sa prida....
K ponuke uprav benzinovych agregatov na ich strankach sa ja vyjadrit nemozem, neviem kto to robi ani do akej miery........ ak ti ide o toto, co asi hej, najlepsie bude ked sa k tomu vyjadri Reesha, aj ked pochybujem pretoze diskusia uz sa dost zvrhla. Mozno by bolo namieste nech sa ozvu zakaznici DP s upravami benzinovych motorov, ako su spokojni...
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
RomanF
Přispěvovatel

Příspěvek od RomanF »

schneman píše:nie, niesom pán najvyšší ani z profituningu ani z inej konkurenčnej firmy...
schmenan ty si fakt naivní. To umí každej vocas napíchnout se sem třeba přes anonymizer, založit si novej nick a buzerovat. Člověk s takovými dotazy jako máš, sem musí chodit leta, tak se nedělej a vybal kdo opravdu si. Kolik ti je sakra, pět? :roll:
Superb III 2018 CRLB, Superb II 2015 CFGB, ex-Rapid 2014 CBZB, ex-Passat 3C 2007 BLS,
schneman
Nováček

Příspěvek od schneman »

RomanF píše:
schneman píše:nie, niesom pán najvyšší ani z profituningu ani z inej konkurenčnej firmy...
schmenan ty si fakt naivní. To umí každej vocas napíchnout se sem třeba přes anonymizer, založit si novej nick a buzerovat. Člověk s takovými dotazy jako máš, sem musí chodit leta, tak se nedělej a vybal kdo opravdu si. Kolik ti je sakra, pět? :roll:
dal som jednoduchú otázku, neriešim kto aké chipy robí. ;)
reesha
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reesha »

schneman píše:spraviť benzín je komplikovanejšie to je samozrejme. prvá otázka v téme znela či vie dieselpower naladiť aj turbobenzín. takže otázka smerovala na dieselpower. ale vydím že vieš o čom je reč a to je velké plus
Ahoj,

ne, ač toto píšeš, takto otázka nezněla. Přesná otázka byla:
Udělá mi Dieselpower soft "na míru" na autě s comonrailem? A i na autě s benzínovým motorem? Dík za odpověď.
Odpovím na to tedy, i když to zde mnozí ví.
Ano, vše co DIESELPOWER nabízí je laděno přímo u nás ve firmě. A věř mi, že toto vím, protože ladění provádím přímo já.

Pokud bude úpravu dělat někdo jiný, zákazník se to vždy předem dozví.

Věnujeme spoustu času dobrému odladění common-rail motorů, je to naše priorita mít zvládnutou dieselovou technologii na 100%.

Co se týče benzínových motorů, jak sis mohl všimnout, oficiálně jsme vypustili pouze úpravu na 1.8TSI, jelikož se nám podařilo tyto motory velmi pěkně zvládnout a máme to opravdu dlouhodbě otestované na mnoha vozidlech. Nebudu zastírat, že naše zkušenosti jsou na benzínovém poli menší než na dieselovém, proto tedy pracujeme s velkou zdrženlivostí a vše daleko důkladněji testujeme.
Pracujeme i na 2.0TFSI a 1.4TSI, oficiálně to však nenabízíme. Zatím vše ve fázi testování.

Tedy ano, dá se říci že ladíme na míru - provádím to přímo já a nikdo jiný - ale jen vybrané motory za určitých podmínek.

Nevzpomínám si, že bych někdy překoupil/přeprodal úpravu přes internet.

Na tvůj dotaz měření bohatosti a dalších parametrů - nebudu to kopírovat, má odpověď je stejná jako odpověď BHmotora. Čili, jestli že jsi dokázal udělat rychlý závěr o něm že je profík z jedné odpovědi bez dalšího zkoumání, musíš zákonitě říci to samé o nás. I když to po tobě nežádám a šetřím ti slova.

Doufám že moje odpověď je dostatečná.
Obrázek Obrázek

Prohlížeč logů LogView stahujte tady

PS: Hledáme (ne)mechanika, viz odkaz s popisem
reesha
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reesha »

A ještě dodám.

Narozdíl od většiny konkurence, která stejně - jak podotkl Lusta - existuje díky DIESELPOWER, my máme velmi omezenou nabídku - a to z toho důvodu, že se neučíme na zákaznících, ale testujeme na vozidlech či motorech k tomu určených, a vždy to majitel vozu ví.

Produkty které máme v nabídce nemají neuvěřitelné parametry, nejsou ani levné. Ale díky velkým zkušenostem jsou velmi dobře ověřené a spolehlivé. Proto ladíme spousty závodních vozů, pouštíme se do projektů jako je Nurburgring 24 hodinový závod atd. Pro nás jsou to neuvěřitelně nákladné akce, ale vzejde z toho vždy mnoho zkušeností které aplikujeme na naše zákazníky.

Vypadá to jako sebepropagace, ale nehodlám se tady pouštět do dalších válek a psát o konkurenci.

Omlouvám se za chyby, píšu v rychlosti, jdu opět měřit na brzdu. Ladění zdar
Obrázek Obrázek

schneman
Nováček

Příspěvek od schneman »

ďakujem za odpoveď.
Mongo
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mongo »

cital som tuto siahodlhu stat celu... nejdem sa nikoho zastavat a ani velebit... ale ako uz niekto tu na tomto fore poznamenal CZ a SK trh nieje az taky velky aby si konkurencne firmy az tak konkurovali.. ak sa to da ovsem nazvat konkurenciou..... a nemyslim si ze su to jediny ludia ktory dokazu robit soft na mieru.... a koniec koncov kazdy sa nejako musel naucit co to robit... a mam tu cest poznat jedenho cloveka ktory sa tiez ucil ucil.. nema brzdu a vie to.... cize viac menej robi soft na mieru... a nepocul som zeby sa nieco jehou pracou pokazilo...
Octavia Combi AGR face- Faza 1 in progress (288/232) co nevidiet VA, S764 , Bilstein B4
Passat B5.5 2.8 V6 4motion so skromným nájazdom 574000km
majkl1
Přispěvovatel

Příspěvek od majkl1 »

Vše na trhu a tedy i úpravy, kterými se zabývá firma Dieselpower, se řídí nabídkou a poptávkou. Pokud je nabídka kvalitní, bude i poptávka. Pokud nebude poptávka, nebude ani Dieselpower. A kdo zkoušel se někdy objednat ví, že tam nesedí u telefonu a nečekaj až jim někdo zavolá.
Konkurenční boj je nedílnou součástí trhu. Bez něho to prostě nejde. Je však na člověku, jakým způsobem tento konkurenční boj vede. Zda odváděnou prácí, provokacemi, či nepravdivými informacemi.
Co jsem tím chtěl říci, si logicky uvažující člověk domyslí.
Passat 4motion AVF
SupermanXXX
Přispěvovatel

Příspěvek od SupermanXXX »

mazec :D Neni tohle zbytečný? Dieselpower forum mám rád a určitě uměj já si nechávam ladit jinde a sem tam tak spokojený že tam pojedu ladit zas. Tím chci říct že když je někde člověk spokojený takovéto pošpinění ho neodradí. když mám nalítáno 50tisíc na chipu a auto chodí jak hodinky tak se ani nat takovou diskuzí nepozastavim. Nadruhou stranu nemůžete špinit vy že vám jezděj na opravu auta od takovejch lidí jako je Mvolesko. Ono totiž znám lidi co maj 7let starou autobaterku a nenastartujou a je jasný že za to může chip (noteeth) kupříkladu minulej měsíc sem viděl v dílně OII TDI PD která po chipu od DP nedojela ani domu nutno podotknout že to chipem ale nebylo nýbrž už měla najeto víc jak 3 kila a odešla by tak jako tak, to ale neznamená že budu hned do světa křičet že za to může DP.... nekažme si náladu a buďme rádi že tu lidi jako Ríša a Michal jsou páč bez nich bych toho mýho passata utahal jak fabii 1.2 htp (noteeth)
96 tutbo + 764 + chip + EGR + KAT off
subz3ro_tdi
Aktivista

SupermanXXX: places na nespravnom hrobe, myslim.... pozri kto nastartoval to vlakno.... DP urcite nie :? Inak sa da s tvojim prispevkom samozrejme len suhlasit ;) Este krajsie to vsak vystihol majkl1 nad tebou - nechajme na zakaznika nech sa rozhodne, aj tak sa tu hada o hrstku zorientovanych zakaznikov a drviva vacsina ludi "upravuje" auta uplne inde... ;)
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
SupermanXXX
Přispěvovatel

Příspěvek od SupermanXXX »

sem už 20 let nebrečel a kvůli takovýhle blbosti nehodlám ani začínat (noteeth) se*te na to a pojďte chlastat :D
96 tutbo + 764 + chip + EGR + KAT off
reesha
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reesha »

SupermanXXX píše:mazec :D Neni tohle zbytečný? Dieselpower forum mám rád a určitě uměj já si nechávam ladit jinde a sem tam tak spokojený že tam pojedu ladit zas. Tím chci říct že když je někde člověk spokojený takovéto pošpinění ho neodradí. když mám nalítáno 50tisíc na chipu a auto chodí jak hodinky tak se ani nat takovou diskuzí nepozastavim. Nadruhou stranu nemůžete špinit vy že vám jezděj na opravu auta od takovejch lidí jako je ***. Ono totiž znám lidi co maj 7let starou autobaterku a nenastartujou a je jasný že za to může chip (noteeth) kupříkladu minulej měsíc sem viděl v dílně OII TDI PD která po chipu od DP nedojela ani domu nutno podotknout že to chipem ale nebylo nýbrž už měla najeto víc jak 3 kila a odešla by tak jako tak, to ale neznamená že budu hned do světa křičet že za to může DP.... nekažme si náladu a buďme rádi že tu lidi jako Ríša a Michal jsou páč bez nich bych toho mýho passata utahal jak fabii 1.2 htp (noteeth)
Krásný příspěvek. Jediný, kdo zde ale špiní jsi ty.

Není žádná pravda, co jsi zde napsal. Takže jsou jen dvě varianty.
1) lžeš
2) nebo mluvíš o něčem, o čem se domníváš, že je pravda, ale pravda to není - tedy si něco myslíš

Pokud jsi viděl takové auto na dílně, tak nebylo upravené u DIESELPOWER. Ale přikláním se spíše k první variantě - tedy lež a pokus o pošpinění.
Byl bych rád, kdybys vystoupil z anonymity a napsal své jméno, abych věděl, kdo se na nás pokouší opět házet špínu. Ty taky víš, s kým máš tu čest.

Jinak opět tuším, odkud vítr fouká, a je to pravděpodobně ze stejného směru, jako předchozí příspěvky a útoky.
Obrázek Obrázek

majkl1
Přispěvovatel

Příspěvek od majkl1 »

Já nevím Reesho.
Osobně nejsem zaujtý vůči nikomu a příspěvěk od Supermana mi nepřišel jako špinění jakékoliv firmy a už vůbec né Dieselpoweru. On psal, že chyba nebyla v "čipu". Myslím, že chtěl říci, že zdaleka ne vždy, když klekne chipovaný motor, je potřeba hned ukazovat prstem na úpravce software. To, že někomu odejde spojka, vstřik, praskne nějaká hadice na místě, kde není vidět, nebo jiná skrytá vada nikdo neovlivní. Je to jenom shoda okolností, že se to podělalo zrovna v onu dobu. Bylo napsáno, že by to odešlo stejně. Nevím o co šlo, ale Supermana znám z vedlejšího fora a nemyslím, že chtěl komukoliv uškodit.
Vždyť on psal, že ať jsme rádi, že dieselpower, potažmo lidi v něm jsou. Bez vás by nebyla osvěta úprav software na té úrovni, co je, nebo by to přišlo až o hezkou řádku let déle. A nebylo by ani tohle forum, které pomohlo myslím už tisícům, né-li desetitisícům lidí v celé republice (aj na Slovensku).
On se k tomu ještě určitě vyjádří a myslím že jsem to trefil.
:kol111:
Passat 4motion AVF
subz3ro_tdi
Aktivista

Tiez mi to neprislo tak ze SupermanXXX sa snazi pospinit DP. Skor sa snazil pokusom o zmier obhajit konkurenciu (o ktorej sa predpoklada ze zalozila toto vlakno) a Reeshovi rupli nervy..... ani sa mu nedivim, aj ked SupermanXXX za to nemoze, len sa ozval k "blbej" teme....
:bang:
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Zamčeno

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“