Kratce žhavi a špatně startuje octavia TDI
Moderátoři: šulda, Moderátoři
mne tedka z vadnym cidlo vecsinou pod 5 nezhavi a nad 5 zhavi perfektne:D
O1,1.9TDI,03, Collection,ASV,KAT OFF, EGR OFF,PP520,11mm
WWW.GTENGINES.SK
WWW.GTENGINES.SK
tak se taky přidám.klesla teplota a mě se zdá že to blbě startuje (81kw ASV) .napoprvé to nechytne,napodruhé ano ale brutálně zahulí.předvstřik v toleranci,filtr vyměněn,koš čistý,bubliny v průhledné hadičce žádný a baterka je rok stará 74Ah.ale....ta kontrolka mi taky jen blikne a je jedno kolik je stupňů - loni to nešdělalo.svítila po dobu žhavení.je to relé???nebo žhavičky?jsou tam origo bosh najeto 124tis km.jo a teplotní čidla v pořádku dle vagu...
Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS Online, Delphi 2020.23
chlapi, mě to je jasné, že při teplotě 5 st nežhaví........... ale pokud on točí motorem a nechytne mu vůbec a všiml si toho, že kontrolka jen blikne (musel bych změřit normální interval, ale ne při tak nízké teplotě), neboť já měl něco podobného. Ta kontrolka blikla vkratším intervalu a mohls točit kolik jsi chtěl a nechytlo. Po 10 minutách se to chytlo a chvíli to jezdilo a pak opět znova. Nakonec se propájely kontakty na relé (studeňák) a jede to už 2 roky bez problémů.
Vytáhni konektor snímače polohy klikovky, startuj a koukej do vagu jaký jsou startovací otáčky, pak taky multimetrem na batarce změřit při startování napětí baterie, pokud máš proudové kleště tak ideální i aktuální odběr na startéru.OťasTDi píše:tak se taky přidám.klesla teplota a mě se zdá že to blbě startuje (81kw ASV) .napoprvé to nechytne,napodruhé ano ale brutálně zahulí.předvstřik v toleranci,filtr vyměněn,koš čistý,bubliny v průhledné hadičce žádný a baterka je rok stará 74Ah.ale....ta kontrolka mi taky jen blikne a je jedno kolik je stupňů - loni to nešdělalo.svítila po dobu žhavení.je to relé???nebo žhavičky?jsou tam origo bosh najeto 124tis km.jo a teplotní čidla v pořádku dle vagu...
Kolikrát vyměním startér kterej náhle odešel a majitel si mlaská jak to rychle startuje, stačí nižší startovací otáčky a problém je na světě, schválně nevíš jestli máš startér Bosch či Valeo?