passat B5 ... AFN - AUTOMAT + Race 520 ...
Moderátoři: šulda, Moderátoři
passat B5 ... AFN - AUTOMAT + Race 520 ...
takze riesim takuto dilemu ... mam pašika s motorom 1.9 TDI AFN ... na tom by nič nebolo ale je to automat ( prevodovka vo vybornom stave ) .... problem je v tom kedze originalne koncovky uz niesu boh vie ake chcel by som tam dat nieco nove napr ... Race 520 ... cize ma zaujima ci stym nie je nejaký problem kedze som pocul ze do tohto motora nejde vymenit vstreky za ine z dôvodu ze cely system spolupracuje s prevodovkou a po vymene trisiek by mi prevodovka radila rychlosti uplne nezmyselne .... co je na tom pravda ? ...
Passat Variant 3BG 2004 , 1.9 TDI avf , TIP-TRONIC 96 kw ,,, Full - Koža , ESP , 10x Airbag , NAVI , MF Volant , Maxidot + D-Dot , Vyhrev predne + zadne sedadla ,Vyhrievané čelné sklo , Bi-xenon , ostrekovače + nastavenie vyšky bixenon , chrom-paket , PDC
-
- Přispěvovatel
- chiptuning
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
-
- Přispěvovatel
Presne tak Juraj .......... na tom vsetkom ma tak nezaujimaju tie vstreky ,ale ta uprava softu hlavne , co to bude robit .... ak tam mam vymenit len trysky bez softu tak si to radsej necham v serii ..... rozhodol som sa ze si passata necham a preto donho chcem aj zainvestovat ... ale teda neviem co na to povie RJ prevodovky ... ci to bude spolupracovať po uprave softu v RJ motora ...
Passat Variant 3BG 2004 , 1.9 TDI avf , TIP-TRONIC 96 kw ,,, Full - Koža , ESP , 10x Airbag , NAVI , MF Volant , Maxidot + D-Dot , Vyhrev predne + zadne sedadla ,Vyhrievané čelné sklo , Bi-xenon , ostrekovače + nastavenie vyšky bixenon , chrom-paket , PDC
Pokial je to ten passat co mi brankar spominal, tak si ho nejprv daj do kopi aby isiel tak ako ma a potom mozes zacat nieco riesit s navysenim vykonu.
Inac mam Race 520 na seriovom softe v ASV a max. spokojnost. Je pravda ze ked jej nalozim plny kotol tak zadymovacka je to riadna, ale ide to jak ujebane. Agresivna a presna reakcia na pohyb plynoveho pedalu. Ani vo vysokych otackach nestraca dych. Rucicka otackomera doslova striela, cisto jak turbo benzin. Ked planuje niekto zvysovat vykon u rotacky tak jednoznacne odporucam zacat s Race 520 st.1 vyplati sa to. Mal som aj Sprint 764 ale u 81kW to ziaden zazrak nieje, kdezto tie race su ohromny rozdiel. To sa neda vobec porovnat. A ked si hodite do kalkulacky pomer narast vykonu/cena tak Race 520 su jednoznacne lepsia volba. Treba pocitat stym ze pokila ma auto uz nejake tie km tak moze s racami trochu tazsie startovat (nieje to sice moj pripad, dotknem sa klucika a motor bezi, ale stava sa to), dvojhmota to vzda okamzite a spojka z toho tiez nadsena nebude. V plane je najsamprv velka skrina 6Q, potom hybrid+ FMIC+ podvacie cerpadlo do nadrze+ 051C
Inac mam Race 520 na seriovom softe v ASV a max. spokojnost. Je pravda ze ked jej nalozim plny kotol tak zadymovacka je to riadna, ale ide to jak ujebane. Agresivna a presna reakcia na pohyb plynoveho pedalu. Ani vo vysokych otackach nestraca dych. Rucicka otackomera doslova striela, cisto jak turbo benzin. Ked planuje niekto zvysovat vykon u rotacky tak jednoznacne odporucam zacat s Race 520 st.1 vyplati sa to. Mal som aj Sprint 764 ale u 81kW to ziaden zazrak nieje, kdezto tie race su ohromny rozdiel. To sa neda vobec porovnat. A ked si hodite do kalkulacky pomer narast vykonu/cena tak Race 520 su jednoznacne lepsia volba. Treba pocitat stym ze pokila ma auto uz nejake tie km tak moze s racami trochu tazsie startovat (nieje to sice moj pripad, dotknem sa klucika a motor bezi, ale stava sa to), dvojhmota to vzda okamzite a spojka z toho tiez nadsena nebude. V plane je najsamprv velka skrina 6Q, potom hybrid+ FMIC+ podvacie cerpadlo do nadrze+ 051C

ano jedna sa o ten passat .... motor je uz ok , vvykazovalo chybu vahy vzduchu + turbo tlacilo dobludu .... po vymene zasobniku podtlaku ,a po vymene pod tlakovych hadiciek + komplet vymena kabla s konektorom na vahu je vsetko ok , zmenil sa chod motora, spotreba, akceleracia , jemnejší zvuk ....
OTAZKA : mám váhu BOSCH ... známy co sa do toho trocha vyzna mi odporučal aby som si kupil noveho PIERBURG-A - motor s touto váhou ma lepší ťah ( začína na vyšších otačkach než BOSCH ale ťaha do maxima ) ... je to mozne ze je to tak ?
no a s tou prevodovkou by ma to zaujimalo tiež ako to je okolo toho .... Juraj ( poradime sa ) ale teraz ma zaujimaju aj osobne skusenosti iných ....
OTAZKA : mám váhu BOSCH ... známy co sa do toho trocha vyzna mi odporučal aby som si kupil noveho PIERBURG-A - motor s touto váhou ma lepší ťah ( začína na vyšších otačkach než BOSCH ale ťaha do maxima ) ... je to mozne ze je to tak ?
no a s tou prevodovkou by ma to zaujimalo tiež ako to je okolo toho .... Juraj ( poradime sa ) ale teraz ma zaujimaju aj osobne skusenosti iných ....
..nabuduce sa uz povozim...TDI tech píše:Pokial je to ten passat co mi brankar spominal, tak si ho nejprv daj do kopi aby isiel tak ako ma a potom mozes zacat nieco riesit s navysenim vykonu.

AUDI A4 AVANT 3,0TDI QUATTRO EX golf IV TDI 188ps 402nm...