Zdravíčko,potřeboval bych projet VIN TMBJG21U542856370.Je to octavia kombi prvni generace 2003 TDI 90PS,má najeto 156000km,tak pokud by byl někdo ochoten zjistit stav km a nějaký věci kolem,byl bych rád:-)Děkuji:-)
Zdar mužeš skouknout vinko TMBBU63U149055797 je to superb 1.9 96 kw 2004 najeto 245000 v srpnu vymena rozvodu , je možno celou servisní historii??? moc dekuju fx99
ahojte budete niekto dobry a zistite mi kompletnu servisnu historiu jednej octavie ci bolo vsetko podstivo menene a kolko km pri poslednej vymene...rozmyslam o kupe VIN : TMBHS21Z962216545 poprosim historiu zaslat na kocibanr@gmail.com dakujem
e36power: Můžu ti to VIN poslat SZ? a ty bys mi to taky poslal do SZ? Bylo by to pro mě lepší. Děkuji jsi zlatej pokuď to dokažeš zjistit a nejlip i screen třeba do mailu
myslite zavolat do skodovackyho servisu nebo primo do skodovky? shodou okolnosti jsem jednou volal primo do skodovky, zjistoval jsem jestli mam DPF pritomny, pac na nekterych papirech je, na nekterych ne a mila pani mi rekla, ze oni to neumej... ale tusim me odkazala do servisu, tkze pisu tenhle prispevek uplne zbytecne