Nebudu teď reagovat na pana Jankulu, nemá cenu se o tom dál bavit, jelikož takové auto není. Kdyby bylo, pan Jankula by napsal o co se jedná.SupermanXXX píše:ano všechno sem si vymyslel, platěj mě za to ostatní chiptuneři protože už nemůžou unést realitu že jenom DP umí udělat pořádnej chiptak jen na závěr nedělám to z konkurence já sám chipovat auta neumim a uniká my smysl proč bych na DP chtěl házet špínu, trochu si zapoměl že házeč špíny (asi) tento topic založil a já napsal že díky tobě a podobným lidem nám auta pěkně jezdí. jestli tohle je házení špíny tak si ráno poplet prášky, já opravdu nemám potřebu si vybírat OII a vymejšlet si pohádky, napsal jsem že neklekla kvůli chipu tak nevím proč píšeš že te špiním????? přečti si prosím můj původní příspěvěk ještě jednou a přestaň to překrucovat
tak jako tak s tímhle forém končím protože reaguješ jak ženská co má zrovna jahodový prázdniny
Jen podotknu, že se všemi zákazníky jsme v kontaktu a nebojte, že jsem si vše neprověřil než jsem začal reagovat.
Tímto u mě pan Roman Jankula končí jako lhář a nesolidní člověk. Nevím čím se zabývá, ale pokud opravuje auta (jak jsem z toho patrně pochopil), minimálně toto by mělo ukázat jeho pravou tvář, a velmi bych zvážil opravu u člověka tohoto typu. Abyste náhodou rázem neměli na autě závadu, která tam před tím nebyla. To je jediné, co z tohoto "velmi plodného" hovoru dokážu vydedukovat.
---------
Spíš hodím takovou otázku do pléna, především pro Tobyho a ostatní, kteří se nesnaží házet špínu, patří k jinému "táboru", ale diví se, že občas smažeme téma a nechápou proč.
Vzhledem k této diskuzi - přijde Vám toto normální a stále se mi divíte? Místo abych dělal činorodou činnost budu akorát pořád běhat po forech a hájit se, protože sem chodí lidé, kteří se neustále snaží házet hnůj na mne či mé kolegy? Nemám zájem mazat témata a dělat cenzuru, ale k čemu to je...?
Jsem z toho akorát znechucený. Je opravdu jednodušší to smazat, protože jak vidíte, ani normální diskuze nikam nevede a pokud někdo je odhodlán házet špínu, tak to bude neustále dělat i bez argumentů.
Mě by hlavně zajímala jedna věc. Existují tuneři, se kterými se dá normálně komunikovat, s jejich zákazníky se dá komunikovat, nemají potřebu provádět "sviňárny" tohoto typu.
Proč veškeré zlo pochází stále z tábora CHF??? A to si myslím že nejsem neobjektivní. Veškeré výpady jdou směrem od pana Vojáčka (od lidí z jeho okolí samozřejmě) - to musí uznat každý kdo to trochu sleduje. A já se ptám - PROČ?
Jediné co mě napadá - to co napsal Laďas. Že by skutečně Praha byla tak malá? Já fakt nevím.
Ale věřit, že toto pochází od lidí, kteří tu špínu hází je těžké z jednoho důvodu - a to z toho důvodu, že tyto lidi vůbec neznám. A pokud ano, tak jsem se s nimi vidět např. jednou v životě (jako např. pan Šarkézy)
Takže se mi stále divíte, že si to myslím?
Nemám co dál bych napsal