úprava softu [pro zasmání a uvolnění atmosféry]

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Zamčeno
reesha
Site Admin
Odpovědi: 0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reesha »

SupermanXXX píše:ano všechno sem si vymyslel, platěj mě za to ostatní chiptuneři protože už nemůžou unést realitu že jenom DP umí udělat pořádnej chip (LOL) tak jen na závěr nedělám to z konkurence já sám chipovat auta neumim a uniká my smysl proč bych na DP chtěl házet špínu, trochu si zapoměl že házeč špíny (asi) tento topic založil a já napsal že díky tobě a podobným lidem nám auta pěkně jezdí. jestli tohle je házení špíny tak si ráno poplet prášky, já opravdu nemám potřebu si vybírat OII a vymejšlet si pohádky, napsal jsem že neklekla kvůli chipu tak nevím proč píšeš že te špiním????? přečti si prosím můj původní příspěvěk ještě jednou a přestaň to překrucovat (wallbash) tak jako tak s tímhle forém končím protože reaguješ jak ženská co má zrovna jahodový prázdniny (crazy)
Nebudu teď reagovat na pana Jankulu, nemá cenu se o tom dál bavit, jelikož takové auto není. Kdyby bylo, pan Jankula by napsal o co se jedná.
Jen podotknu, že se všemi zákazníky jsme v kontaktu a nebojte, že jsem si vše neprověřil než jsem začal reagovat.

Tímto u mě pan Roman Jankula končí jako lhář a nesolidní člověk. Nevím čím se zabývá, ale pokud opravuje auta (jak jsem z toho patrně pochopil), minimálně toto by mělo ukázat jeho pravou tvář, a velmi bych zvážil opravu u člověka tohoto typu. Abyste náhodou rázem neměli na autě závadu, která tam před tím nebyla. To je jediné, co z tohoto "velmi plodného" hovoru dokážu vydedukovat.

---------

Spíš hodím takovou otázku do pléna, především pro Tobyho a ostatní, kteří se nesnaží házet špínu, patří k jinému "táboru", ale diví se, že občas smažeme téma a nechápou proč.

Vzhledem k této diskuzi - přijde Vám toto normální a stále se mi divíte? Místo abych dělal činorodou činnost budu akorát pořád běhat po forech a hájit se, protože sem chodí lidé, kteří se neustále snaží házet hnůj na mne či mé kolegy? Nemám zájem mazat témata a dělat cenzuru, ale k čemu to je...?

Jsem z toho akorát znechucený. Je opravdu jednodušší to smazat, protože jak vidíte, ani normální diskuze nikam nevede a pokud někdo je odhodlán házet špínu, tak to bude neustále dělat i bez argumentů.

Mě by hlavně zajímala jedna věc. Existují tuneři, se kterými se dá normálně komunikovat, s jejich zákazníky se dá komunikovat, nemají potřebu provádět "sviňárny" tohoto typu.

Proč veškeré zlo pochází stále z tábora CHF??? A to si myslím že nejsem neobjektivní. Veškeré výpady jdou směrem od pana Vojáčka (od lidí z jeho okolí samozřejmě) - to musí uznat každý kdo to trochu sleduje. A já se ptám - PROČ?

Jediné co mě napadá - to co napsal Laďas. Že by skutečně Praha byla tak malá? Já fakt nevím.

Ale věřit, že toto pochází od lidí, kteří tu špínu hází je těžké z jednoho důvodu - a to z toho důvodu, že tyto lidi vůbec neznám. A pokud ano, tak jsem se s nimi vidět např. jednou v životě (jako např. pan Šarkézy)

Takže se mi stále divíte, že si to myslím?

Nemám co dál bych napsal
Obrázek Obrázek

Prohlížeč logů LogView stahujte tady

PS: Hledáme (ne)mechanika, viz odkaz s popisem
chiptuning
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chiptuning »

SupermanXXX píše:mazec :D Neni tohle zbytečný? Dieselpower forum mám rád a určitě uměj já si nechávam ladit jinde a sem tam tak spokojený že tam pojedu ladit zas. Tím chci říct že když je někde člověk spokojený takovéto pošpinění ho neodradí. když mám nalítáno 50tisíc na chipu a auto chodí jak hodinky tak se ani nat takovou diskuzí nepozastavim. Nadruhou stranu nemůžete špinit vy že vám jezděj na opravu auta od takovejch lidí jako je ***. Ono totiž znám lidi co maj 7let starou autobaterku a nenastartujou a je jasný že za to může chip (noteeth) kupříkladu minulej měsíc sem viděl v dílně OII TDI PD která po chipu od DP nedojela ani domu nutno podotknout že to chipem ale nebylo nýbrž už měla najeto víc jak 3 kila a odešla by tak jako tak, to ale neznamená že budu hned do světa křičet že za může DP.... nekažme si náladu a buďme rádi že tu lidi jako Ríša a Michal jsou páč bez nich bych toho mýho passata utahal jak fabii 1.2 htp (noteeth)
richarde cetl jsi tenhle prvni prispevek od supermanaXXX ? me prijde ,ze ne , spise to vypada na velke nedorozumeni
Drag Power
reesha
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reesha »

chiptuning píše:
SupermanXXX píše:mazec :D Neni tohle zbytečný? Dieselpower forum mám rád a určitě uměj já si nechávam ladit jinde a sem tam tak spokojený že tam pojedu ladit zas. Tím chci říct že když je někde člověk spokojený takovéto pošpinění ho neodradí. když mám nalítáno 50tisíc na chipu a auto chodí jak hodinky tak se ani nat takovou diskuzí nepozastavim. Nadruhou stranu nemůžete špinit vy že vám jezděj na opravu auta od takovejch lidí jako je ***. Ono totiž znám lidi co maj 7let starou autobaterku a nenastartujou a je jasný že za to může chip (noteeth) kupříkladu minulej měsíc sem viděl v dílně OII TDI PD která po chipu od DP nedojela ani domu nutno podotknout že to chipem ale nebylo nýbrž už měla najeto víc jak 3 kila a odešla by tak jako tak, to ale neznamená že budu hned do světa křičet že za může DP.... nekažme si náladu a buďme rádi že tu lidi jako Ríša a Michal jsou páč bez nich bych toho mýho passata utahal jak fabii 1.2 htp (noteeth)
richarde cetl jsi tenhle prvni prispevek od supermanaXXX ? me prijde ,ze ne , spise to vypada na velke nedorozumeni
Poslyš, já to četl celé. Jestli chce vypadat jako dobrý a velký machr, nemá nic reálného o čem by tlachal, tak to prostě má napsat a já to dál řešit nebudu. Ale ta informace o octavii II která nedojela po chipu domu - prosím. Ty by ses neohradil kdyby to nebyla pravda?

Je to jeden velký hnůj, ať už je zabalený do krásného pozlátka aby to vypadalo na oko dobře, nebo ne.
Obrázek Obrázek

mvolesko2
Přispěvovatel

Příspěvek od mvolesko2 »

nemel bych ale musim ragovat:

PROC ?? netusim rozhodne to neni muj problem ale asi problen tvoji chore mysli

NEMAM S TIMTO TOPICEM NIC SPOLECNEHO !!

mozna dva-tri roky zpatky me jeste trapilo jak si se keme zachoval ted se nato divam z odstupem a uz nadtim mzu jen mavnout rukou

pokud mas jakykoli problem klidne se ozvy telefon mas a zas tak daleko to k tobe nemam, mam rad si to vyrikat z oci do oci

znova: nemam potrebu ani chut resit naky kydy po netu, takze urcite tyto utoky nepochazi odemne asi sklizis "ovoce" za svoje drivejsi chovani, ale to uz musis vedet sam
MAHA LPS3000 4X4 DYNO
Nejlepsi palivo je CH4 !
SupermanXXX
Přispěvovatel

Příspěvek od SupermanXXX »

Reesho nic proti ale tomuhle se řiká paranoia ;) a kdybych vedel co tu predvedes za divadlo tak bych ti nedal ani to moje jmeno (crazy)
96 tutbo + 764 + chip + EGR + KAT off
schneman
Nováček

Příspěvek od schneman »

nemá to tu úroveň (hm)
subz3ro_tdi
Aktivista

Příspěvek od subz3ro_tdi »

SupermanXXX: kedze som bol jeden z tych co sa ta zastaval, poprosim ta, kym sa rozhodnes prestat chodit na toto forum, objasni mi jednu vec - tu informaciu o OII co po chipe od DP neodisla z garaze mas sprostredkovanu, nic take si osobne nevidel, vsak? ved je to bezna vec ze ludia ked rozpravaju pribeh tak ho zosobnuju voci sebe....... myslim ze by nebola hanba si to priznat, ak za tym nie je umysel, o co ide? o nic! proste si vypustil do sveta nepravdivu informaciu, o ktorej si predpokladal ze sa stala... usetrilo by sa tu to cistenie spinaveho pradla co to vyvolalo (podotykam zrejme uplne neadekvatne, aspon mam ten dojem).
ak to tak nie je a Reesha nema kompletne informacie, aky je dovod nepovedat o ake auto islo? ak nepoznas SPZ tak povedz ze nepoznas, ale predsa majitel tej dielne ma nejake zaznamy o tom aute...
no nic, je to na mna asi moc politiky a kamuflaze, ja som priamy clovek a v tomto priznam sa chodit neviem :roll:
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Biimbo
Aktivista

Příspěvek od Biimbo »

nugget píše:
luk.ino píše:tak napis ty tvoje "ruzna tajemstvi", co mas v popisu a netvar se ze mas patent na rozum
Přece nevyzradím všechno hned.... nejsem hloupej
tím bych si nebyl tak jistej (rofl)
Audi A8 3.0 TDI 171kw
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive

Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Martin Kanňuch
Přispěvovatel

Příspěvek od Martin Kanňuch »

Je to tu smiesne :D Reesha mi pripomina zviera zahnane do kuta co nema kde utiect. Nemam stym tu nic spolocneho som odvas prilis daleko ale sledujem to tu par rokov a tiez mi to pripomina paranoiu. A co sa tyka toho spinenia dieselpower tak nemyslim si ze ludia co si davaju cipovat auto sa rozhoduju podla toho co tu citaju ;)
VW Passat variant 1.9 Tdi AFN - KW var.1, Jednohmota zotrvak + HDS, brzdy 312x25/269x22, dva IC ako 2,5 Tdi,turbo VB, EGR off, KAT off
Land rover Defender 110 SW
Lusťa
blázen

Příspěvek od Lusťa »

Martin Kanňuch píše: Nemam stym tu nic spolocneho
Nemáš s tim vůbec nic společnýho,tak bude asi lepší,aby jsi byl ticho, stejně tak ostatní, kteří o tom ví prd.
Martin Kanňuch
Přispěvovatel

to Lusta: Prave ze ide oto ako to tu cele vyzera, ze sa tu hadaju na pi....nach ako 14 rocne deti co nemaju este ani obciansky miesto toho aby sa nato vyprdli a sli si kazdy vlastnou cestou
VW Passat variant 1.9 Tdi AFN - KW var.1, Jednohmota zotrvak + HDS, brzdy 312x25/269x22, dva IC ako 2,5 Tdi,turbo VB, EGR off, KAT off
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

Martin Kanňuch píše:to Lusta: Prave ze ide oto ako to tu cele vyzera, ze sa tu hadaju na pi....nach ako 14 rocne deti co nemaju este ani obciansky miesto toho aby sa nato vyprdli a sli si kazdy vlastnou cestou
no nevím jak by jsi se zachoval ty kdyby někdo ohováral teba lebo tvoju firmu (promiňtě mi jestli przním slovenštinu...)
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Martin Kanňuch
Přispěvovatel

Toci sa to tu stale dookola otom istom. Ak ma niekdo pospini tak sa ktomu raz vyjadrim a tym to premna konci ak viem aka je pravda tak to nepotrebujem stale dokazovat. Myslim si ze aj ked Reeshu nepoznam vystupuje odborne, solidne a slusne a nema zapotreby sa tu natahovat o takychto nezmysloch. A v neposlednom rade za cloveka rozpravaju skutky a nie reci takze sa nema coho bat ;) Z tohto topicu neviem ci sa mam smiat alebo plakat proste smutne :( pritom ked som toto forum nasiel tak som si povedal konenecne nieco co cloveku pomoze. Ale poslednu dobu to tu ide strasne dolu vodou.

to Ladas: Neni podstatne ako to napises ale co tym myslis ;)
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

to je pravda ale víte co mi přijde divný že to tu hlavně řeší lidi kterým se vlastně ta věc že by auto nejelo nebo se posralo po úpravě od PD nebo "druhé strany" (i jiných!) a ví o tom jen z doslechu.Taky bych mohl napsat ten posral to nebo ono a že o nějakém autě co něco nevydrželo vím ale prostě to neudělám jen z důvodu že mi je do toho prd a je to věc majitale a úpravce spíš jde o to jak se k případným problémům kdo postaví (reklamace a dořešení k nějakému konci) viděl bych to tak že pokud nenapíše majitel svůj problém je to tu diskuze o ničem (pomluvy jak na trhu)
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
reesha
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reesha »

Pan Jankula měl 6 dní na to, aby vysvětlil, proč lživě pomlouvá DIESELPOWER - jak vidíte, není schopen toto vysvětlit, beru to tedy tak, že prostě patří mezi lidi, kteří chtějí vypadat dobře a tak tlachá, tlachá, ať už je to o čem chce.

Přistoupil jsem tedy k tomu, že jeho účet bude deaktivován.
Tuto dikuzi také zamykám. Každé další vlákna tohoto typu budeme pravděpodobně mazat - důvod je předpokládám jasný, předesílám to tedy proto, aby se nikdo nedivil.

Paradox je, že pokud diskuze tohoto typu smažeme, najde se vždy skupina lidí, kteří dokáží do tohoto šťourat i několik měsíců a psát jak jsou naštvaní, že jsme téma ukončili.
A pokud to nemažeme, začneme se hájit, přijdou zase jiní, kteří vytýkají, že se hájíme a že to máme nechat plavat.

Ono je to těžké v mojí pozici si vybrat a nikdy se nezavděčíte.

K tomu co napsal Roman Jankula - že minulý měsíc viděl na dílně octavii II, která po chipu od nás nedojela ani domů...

Je to samozřejmě sprostá lež, z toho důvodu jsem na to zareagoval dosti ostře. Opravdu se mi to nelíbilo, protože s drtivou většinou zákazníků jsme ve stálém kontaktu (i po několika letech) a za své působení jsem nezažil takový případ - narozdíl od ostatních tunerů se auta snažíme dělat tak, aby byla spolehlivá i na úkor maximálního možného dosaženého výkonu.

Dosti často zákazníkům auto i servisujeme.

Narozdíl od pana Jankuly se nerad někde vyjadřuji, pokud nevím jistě, že mám pravdu.

Jak jsem již napsal, pana Romana Jankulu ze Zruče nad Sázavou osobně vůbec neznám, díky této diskuzi je to u mě velmi nesolidní člověk a je na zvážení každého, zda-li s tímto člověk chce něco mít.

K ostatním, kteří se zde snažili špinit se nemá cenu vůbec vyjadřovat.

Tímto končím tuto diskuzi. Další takovéto pokusy o špinění budeme rovnou mazat.
Obrázek Obrázek

Zamčeno

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“