EGR .zaslepit ,nezaslepit ??? anketka :-))

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
nogis
Aktivista
Odpovědi: 0
Příspěvek od nogis »

trochu hledej, už jsem ho sem dával
VW Passat B8 variant R-line, CUAA 218kW/591Nm
marko250
Sběrač informací

Příspěvek od marko250 »

Pěkně se ten motor zbírá z nízkých otáček po očistě EGR a o zaslepení nevím.U 4x4 hold vozím 150kg haldex a točím kardanem,který vykazuje značný odpor po protočení rukou(při výměně křížové gumové spojky),pod motorem 3mm plechový kryt a rozvodka na převodovce.Ale řetězy na horách netřeba a v depech na enduru luxus,ještě se nestalo že bych uvázl,jen ten výkon teď doladím ke 100KW.Díky za typ s egrem. :)
Už néé-1.9TDi,AGR,2000,4x4off :-) ,104Kw/329Nm,s764+chipTDIfun,EGR-off,EWT-už je pryč,sloužila dobře
Tunningkiller
Přispěvovatel

Příspěvek od Tunningkiller »

Co kdybych pouze zaslepil ovládací podtlakovou hadicku od ventilu?Jakej by byl výsledek? Mám ještě starej motůrek je to B5 1998 1,9 TDi 81kw syncro
rizecek
Sběrač informací

Příspěvek od rizecek »

fuzzyi píše:díky chlapy..
k další otázce - Nebude mi vyhazovat chybu na vagu pokud zaslepím?
Ja mam zaslepeny EGR a svieti mi kontrolka elektroniky motoru, po zresetovani pri dalsej jazde nesvieti a potom najcastejsie ked vypnem a nastartujem motor sa rozsvieti opat.. ..da sa to nejako poriesit?? Obrázek
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

Dá, ale jedině egr odstavit softwarově přímo v jednotce motoru.
rizecek
Sběrač informací

Příspěvek od rizecek »

Da sa to aj s Vag 3.04? Ak ano napises mi prosim Ta ako? Auto inak slape ok, ziadne nudzove rezimy, akurat ma stve ta kontrolka. Ja som kupil auto uz s touto upravou, zaslepka je vyrobena prepilenim spojovacej trubky, skratenim, stlacenim a zavarenim.. ..v skodovke z toho skoro poodpadali ked som tam bol kvoli svietiacej kontrolke, bol som tiez najprv v krci z tej upravy, ale teraz citam ze si to viaceri davaju robit.
MIKI ®
Přispěvovatel

Příspěvek od MIKI ® »

rizecek píše:Da sa to aj s Vag 3.04? Ak ano napises mi prosim Ta ako? Auto inak slape ok, ziadne nudzove rezimy, akurat ma stve ta kontrolka. Ja som kupil auto uz s touto upravou, zaslepka je vyrobena prepilenim spojovacej trubky, skratenim, stlacenim a zavarenim.. ..v skodovke z toho skoro poodpadali ked som tam bol kvoli svietiacej kontrolke, bol som tiez najprv v krci z tej upravy, ale teraz citam ze si to viaceri davaju robit.
nene musíš za nekáým kdo čipuje aby ti to naladil... v servise nechápou víc věcí.... ;) nouzovej režim to neudělá jen budeš svítit ;)
ex škoda Favorit 89
ex Bmw E30 90
ex škoda Favorit 92
ex škoda Fabia RS
akt:GOLF VR5
akt:BMW e30 316i
sili
Sběrač informací

Příspěvek od sili »

Neda, s VAG-om nemas do flash pamate pristup.
E46 323Ci a VW Polo 1.2 12V
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

napiš co máš za auto, možná MišoVW tady z fóra by ti dokázal pomoci, ale nevím přesně odkud je.
rizecek
Sběrač informací

Příspěvek od rizecek »

Octavia 1 Combi 1,9Tdi 81kW 2004
Roy Jones jr.
Přispěvovatel

Příspěvek od Roy Jones jr. »

Nechci zakladat nove tema ohledne EGR..teče mi z nej olej,na obou stranach je dirka,tak z tech..je to na závadu? Auto jezdi i startuje v pohode.necuka,táhne..jen me stve jak je to furt poblity od oleje..čím to je?
Opel Astra J sports tourer 1.7, 81kw, 2014
Kia Ceed combi, 1.4, 80kW, 2009
rizecek
Sběrač informací

Příspěvek od rizecek »

DynDyn píše:
Mirek12 píše:kdyby jsete to tady četli, tak víte, že se to aktivuje už kolem 60 stupnů a to už auto topí tak nevím co řešit , sám mam na aute zaslepeno a nevidím změnu v zahřívání (noteeth)
aha. no tak tohle jsem zas třeba nevedel já. kazdopadne si myslim, ze pro motor, minimalne pro muj (E4) je omezení přes vag šetrnější
Myslim si ze nemas pravdu, mam 66kw octu z nezaslepenym EGR a v zime sa zohrieva ovela skor ako 81kW zo zaslepenym EGR, pretoze v tej 81kW ide po zaslepeni do motora len cisty studeny vzduch zo sania
kozelpub
Přispěvovatel

Příspěvek od kozelpub »

tak sem to cele precetl :P

a mam par otazok:

1. chcipaci klapka a skrtici je jedna a ta ista v tom egr nebo ee?
2. ked se cisti ten egr od bordelu tak nerozsteluje se ona klapka nahodou?
3. je tam ta klapka nutna? co se moze stat ak tam nebude klapka? myslim nake poskodenie motora, nekonfort zdochnutie ma nezaujma (noteeth)

a este ci ta power pipe kit co tu dp predava aj s hadicou? a ci sa da napojit na povodne sanie - ta hadica :D ak sa predava :D
VW golf IV, 1.9 TDI, 74 kw zatial vsetko povodne :(
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

Rok výroby tvýho PD 74kw?
kozelpub
Přispěvovatel

Příspěvek od kozelpub »

Tomas.cz píše:Rok výroby tvýho PD 74kw?
2002