panove jen takovi dotaz nemuze to bytjenom nahon tahometru u klia je jenom nastrceni a zajisteni gumovim kolike uz se mi stalo ze se to hnulo anesel tachac
BENZO55 píše:panove jen takovi dotaz nemuze to bytjenom nahon tahometru u klia je jenom nastrceni a zajisteni gumovim kolike uz se mi stalo ze se to hnulo anesel tachac
Ahojte. Vie mi niekto povedať čo ukazuje prosím táto kontrolka? Že na čo presne je? Po potočení kľučika sa to rozsvieti, ručička vybehne hore a po naštartovaní to zhasne a ručička ide úplne dole.
Pred štartom.
Po štarte:
čiže ked v potocím klúč a vybehne len do polovice to znamena že mám málo oleja? úplne hore ked vybehne je dobre (také množstvo ako má byť) a ked do červeného tak je oleja málo?
Naposledy upravil(a) David-SK dne 05 kvě 2016, 20:42, celkem upraveno 2 x.
čiže ked v potocím klúč a vybehne len do polovice to znamena že mám málo oleja? úplne hore ked vybehne je dobre (také množstvo ako má byť) a ked do červeného tak je oleja málo?
Ale podľa paličky na kontrolu oleja to je OK. Môže blbnúť to čidlo?
over si to rano ked je motor studeny, potom by to malo zodpovedat hladine oleja, ked motor bezi, indikator je neaktivny, podsvietenie zhasne a rucicka sa vrati do nulojej polohy
OK. ďakujem.
A ešte jedna otázočka by bola. Aké žiarovky idú do budíkov? Lebo to ledva svieti a rád by som to vymenil. Len pred rozoberaním by som tie žiarovky rád kúpil vopred, keďže tam treba celý vrch prístrojovky demontovať.
David-SK píše:OK. ďakujem.
A ešte jedna otázočka by bola. Aké žiarovky idú do budíkov? Lebo to ledva svieti a rád by som to vymenil. Len pred rozoberaním by som tie žiarovky rád kúpil vopred, keďže tam treba celý vrch prístrojovky demontovať.
David-SK píše:OK. ďakujem.