kontrolka vstřikování punto jtd

Alfa Romeo, Fiat, Lancia...

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Vladimír
Sběrač informací
Odpovědi: 0

kontrolka vstřikování punto jtd

Příspěvek od Vladimír »

rozsvítila se mi kontrolka vstřikování /takovej ventil -červená kontrolka/ auto normálně jede no jede venku metr sněhu co v tom člověk pozná. je to punto mk2 jtd 59kw r.v.2000 . Může za to zaslepený agr? Máte někdo zkušenost co stím mimo návštěvy diagnostiky na kterou se vtomto počasí nedostanu?
díky
Naposledy upravil(a) Vladimír dne 02 pro 2010, 09:39, celkem upraveno 1 x.
alfik
Aktivista

Příspěvek od alfik »

Moze a nemusi. Skus vybrat zaslepku. Ak bude svietit dalej,tak len diag.
Alfa 156 2.4 JTD 100kw + Sarkan Chip+EGR Off+Katik na majzel - EX
Passat Variant 1.8T APU
Vladimír
Sběrač informací

Příspěvek od Vladimír »

mám garaž 100km daleko a ted když je venku půl metru sněhu se mi na ulici
laborovat s egr nechce. zkusím natankovat vervu jestli se to nezlepší. Když tak stím příští týden zajedu na diag.
grander
Sběrač informací

Příspěvek od grander »

mam grande 1.9mjet a mam zaslepenej EGR uz skoro rok a sviti jen kontrolka check enginu ,pokud sviti vstrik asi bude chyba v nejakym ze vstriku... mel sem problem nedavno s jednim, spatny studeny starty,prepoustel to do prepadu a nebyl dostacujici tlak ... a natankoval sem pul nadrze a nalil tam pul litru oleje do dvoutaktu M2Tcko a dal sem tomu delsi projizdku a parkrat sem to za cestu protah na cca 30 sekund do 4000tis otacek,parkrat ted dostal jeste zabrat v tomhle bilym nadeleni ,vyjeta nadrz ,a pomohlo to uz se to srovnalo a ted to startuje zase dobre ...
Vladimír
Sběrač informací

Příspěvek od Vladimír »

měl jsem skoro prázdnou nádrž když se kontrolka rozsvítila, byl jsem trochu vyděšenej. Po pročítání for jsem na marea foru četl diskuzi kde jezdil se svítící kontrolkou bez jiných problémů. Druhý den po startu kontrolka svítila stále, po natankování vervy a asi půlhodinové jízdě kontrolka začala rychle blikat a poté zhasla, stále bez jakýchkoli vlivu na subjektivní chod motoru.
nevím co způsobilo aktivaci kontrolky či její zhasnutí.
Non1
Přispěvovatel

Příspěvek od Non1 »

U môjho JTD raz svieti aj týždeň v kuse, potom týždeň nesvieti, niekedy bliká, niekedy nie, proste si robí čo chce, pamäť prázdna, hodnoty za jazdy správne. Takisto bez akejkoľvek zmeny spotreby, chodu, výkonu či svieti alebo nie. Stretol som sa s prípadom, že kontrolka dobíjania si svietila a nesvietila ako chcela, pritom to dobíjalo. Nakoniec po odskúšaní všetkého možného vrátane kabeláže som vytiahol budíky von, prepájkoval spoje a dobíjanie svietilo tak ako malo.
Pokiaľ to má kolesá alebo kozy, tak s tým budú čoskoro problémy...
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Blbě jsem to četl a myslel jsem žes to přepájel aby světlo zhaslo..../navždy/ :D
nepropadat panice...
Non1
Přispěvovatel

Příspěvek od Non1 »

jericho-3 píše:Blbě jsem to četl a myslel jsem žes to přepájel aby světlo zhaslo..../navždy/ :D
:D aj to by bolo riešenie
Pokiaľ to má kolesá alebo kozy, tak s tým budú čoskoro problémy...
Odpovědět

Zpět na „Italské vozy“