Nejde central Fabia I
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Nejde central Fabia I
Zdravím,
včera mi přstal jít central na fabii sdi. točím klíčkem doleva a doprava a ono nic. pojistka ok. zdá se mi že ten klíček jde nějak moc otočit dokola.
Nevíte co s tím jestli je špatný microspínač nebo je vložka v pytli a dás e to nějak opravit?
včera mi přstal jít central na fabii sdi. točím klíčkem doleva a doprava a ono nic. pojistka ok. zdá se mi že ten klíček jde nějak moc otočit dokola.
Nevíte co s tím jestli je špatný microspínač nebo je vložka v pytli a dás e to nějak opravit?
-
- Aktivista
musíš zmáčknout táhlo a vyndat pojistku pal vyměnit polámané kusy a zpět a přeju příjemnou zábavu s pérkem kdo to dělá prvně tak si užije 

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
-
- Přispěvovatel
Ladas píše:musíš zmáčknout táhlo a vyndat pojistku pal vyměnit polámané kusy a zpět a přeju příjemnou zábavu s pérkem kdo to dělá prvně tak si užije
Jo pruzina je super a pokud to nezna, tak to drzim palce
-Superb 2 combi 2011 CFFB+MVolesko. Eibach -4cm 19"Aneto
Ex-Octavia I combi 2004 1.9TDi ASV+MVolesko. Puky TT, Mam/Egr/Kat off, xenony, 288mm, Eibach -4cm, triplling on, 17"Spider
-Derbi Atlantis 2T
Zacatky: Tipo,Clio,BX,Felicia,Fabia
Ex-Octavia I combi 2004 1.9TDi ASV+MVolesko. Puky TT, Mam/Egr/Kat off, xenony, 288mm, Eibach -4cm, triplling on, 17"Spider
-Derbi Atlantis 2T
Zacatky: Tipo,Clio,BX,Felicia,Fabia