POZOR na SpecialTurbo, Prušánky PODVOD NA LIDI!!!
Moderátoři: šulda, Moderátoři
POZOR na SpecialTurbo, Prušánky PODVOD NA LIDI!!!
Chci jenom upozornit na špatnou práci SpecialTurba- Prušánky. Měl jsem u nich na opravě turbo před 2 měsíci a vydrželo POUZE 5 tis.km. O reklamaci se tato firma nechce v žádném případě bavit, že prý chyba v motoru. No nic tak jsem vyhodil 8 tis.zbytečně, uz nikdy víc:(((( 

Re: POZOR na SpecialTurbo, Prušánky PODVOD NA LIDI!!!
A co teraz. Dal si tam druhe a uz je to OK.
Co sa s nim stalo?
Co sa s nim stalo?
Alfa 156 2.4 JTD 100kw + Sarkan Chip+EGR Off+Katik na majzel - EX
Passat Variant 1.8T APU
Passat Variant 1.8T APU
-
- Aktivista
-
- Aktivista
pozor taky jsem dodal nové turbo a bylo vadné klidně se ptejte uživatele zx6ninja naštěstí to s reklamací dopadlo dobře teda až na těch 21 dnů čekání....
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
jj asi nějaká špatná série další reklamace turbo houkalo 40km a reklamace vyřešena ihned už mě ty turba nebaví...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower
- RR
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Stává se to...
Nikdo není neomylný...
Občas bývají problémy s olejovým čerpadlem..Tak zkus začít tam nebo u toho kdo ti montoval to turbo zda jej pořádně zalil olejem před montáží....
Houkání aj jsou docela běžné záležitosti řeší se to výměnou za jiné....
Do materiálů nikdo nevidí....
Nikdo není neomylný...
Občas bývají problémy s olejovým čerpadlem..Tak zkus začít tam nebo u toho kdo ti montoval to turbo zda jej pořádně zalil olejem před montáží....
Houkání aj jsou docela běžné záležitosti řeší se to výměnou za jiné....
Do materiálů nikdo nevidí....
RRadim 608557734