Espace 2.2 dti nestartuje

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
elis
Nováček
Odpovědi: 0

Espace 2.2 dti nestartuje

Příspěvek od elis »

Pomozte prosim. Mam takyto problem Renault Espace 2.2dti r.v 2000 nechce nastartovat. Kym mu nedam trochu startovacieho plynu. Tlak v raili pri starte 290bar, synchronizacia kluky a vacky prebehne ale nepusti vstrekovace. Az ked dostane trochu start plynu naskoci. Potom ide uplne bez chyby. Po zhasnuti znovu nastartujelen len z plynom, aj teply. Nestretli ste sa niekto z takymto problemom na snekozrutoch?
Dakujem.
Okura
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Okura »

jaká je % regulace tlaku paliva regulací?
elis
Nováček

Příspěvek od elis »

Idem to preverit, dam o chvilu vediet.
elis
Nováček

Příspěvek od elis »

Tak som sa k tomu dostal az teraz. Clip ukazuje pri starte taketo hodnoty
Gallery pressure regulation valve RCO: 19-21%
Pressure in the gallery: cca 300 bar
Nezda sa mi ale pocet otacok motora, ked startujem ukazuje cca 35 ot a skace to na nejakych 70-110 a zrovna vtedy ma ten motor snahu trochu odpalit. A sporadicky sa vyskitne zavada nesulad vacka\ kluka. Mam podozrenie ze to bude robit hallov snimac na kluke.
elis
Nováček

Příspěvek od elis »

Majstri vyriesene. /Bol to ten hallov snimac. Bol strasne spinavy a navyse ma pri zotrvacniku len take jednoduche uchytenie toho snimaca takze sa tam volne pohybuje a bol asi daleko od zotrvaku. Takze vycistenie hallovho snimaca, prisunutie k zotrvacniku a auto startuje na brnk. Dakujem vsetkym za snahu a pomoc.
Laco19
Sběrač informací

Příspěvek od Laco19 »

elis píše:Majstri vyriesene. /Bol to ten hallov snimac. Bol strasne spinavy a navyse ma pri zotrvacniku len take jednoduche uchytenie toho snimaca takze sa tam volne pohybuje a bol asi daleko od zotrvaku. Takze vycistenie hallovho snimaca, prisunutie k zotrvacniku a auto startuje na brnk. Dakujem vsetkym za snahu a pomoc.
Neviem ako Espace ale Laguny s 2.2dci mali problemy s konektorom na snimaci otacok - po manipulacii so snimacom sa to "opravi" ale iba na kratku dobu. Renault dodava konektor s kratkymi kablikmi ako nahradny diel.
Laguna II, 2.2dci
Odpovědět

Zpět na „Renault / Dacia“