Jestli tam nemáš celou plastovou budku, ale máš ty pojistky jen na klipsně, tak by to teoreticky mělo jít chytit i na 100 Ah baterku, protože ta šířka bejvá téměř vždycky 175mm

Moderátoři: šulda, Moderátoři
ano mam tie poistky iba na tom plechu ktory sa zacvakne do obalu baterky..den dekel nemam..a ako je to s kontaktmi?ked je ta baterka dlhsia niesu kontakty dalej odseba?alebo su stale rovnako vzdialene?mir77 píše:Koukni na rozměry. To co tam máš bude mít pravděpodobně 275x175x190 mm. To je stejný jako 77 Ah Boschka co jsem měl. Ta se vejde. Bez problémů. Nějaká vůle dostran tam je. 80 Ah Varta má už 315x175x175. 95 Ah 353x175x190.
Jestli tam nemáš celou plastovou budku, ale máš ty pojistky jen na klipsně, tak by to teoreticky mělo jít chytit i na 100 Ah baterku, protože ta šířka bejvá téměř vždycky 175mm
Hele, já jsem celou plastovou budku. Musel jsem jí vyndat a ty pojistky mám navolno položený na baterce. Nemůžu nikde sehnat tu kovou sponu, co máš ty. Si jí změř a porovnej s rozměrama baterky a uvidíšbrankar30 píše:ano mam tie poistky iba na tom plechu ktory sa zacvakne do obalu baterky..den dekel nemam..a ako je to s kontaktmi?ked je ta baterka dlhsia niesu kontakty dalej odseba?alebo su stale rovnako vzdialene?
to bude asi najlepsie..len som myslel ci to tu uz niekto tak nema...a nevadi ze tam dam naniesto 74ah 100ah?a startovaci asi 900..mir77 píše:Hele, já jsem celou plastovou budku. Musel jsem jí vyndat a ty pojistky mám navolno položený na baterce. Nemůžu nikde sehnat tu kovou sponu, co máš ty. Si jí změř a porovnej s rozměrama baterky a uvidíšbrankar30 píše:ano mam tie poistky iba na tom plechu ktory sa zacvakne do obalu baterky..den dekel nemam..a ako je to s kontaktmi?ked je ta baterka dlhsia niesu kontakty dalej odseba?alebo su stale rovnako vzdialene?
tak co?nikto nevie poradit?brankar30 píše:to bude asi najlepsie..len som myslel ci to tu uz niekto tak nema...a nevadi ze tam dam naniesto 74ah 100ah?a startovaci asi 900..mir77 píše:Hele, já jsem celou plastovou budku. Musel jsem jí vyndat a ty pojistky mám navolno položený na baterce. Nemůžu nikde sehnat tu kovou sponu, co máš ty. Si jí změř a porovnej s rozměrama baterky a uvidíšbrankar30 píše:ano mam tie poistky iba na tom plechu ktory sa zacvakne do obalu baterky..den dekel nemam..a ako je to s kontaktmi?ked je ta baterka dlhsia niesu kontakty dalej odseba?alebo su stale rovnako vzdialene?myslim co nato starter alternator?..