Prodám hybridní turbo od Andrého do 230hp na1.9 tdi leon, octavia atd motor napříč. Turbo je 2měsice po repasi od andreho, vyváženo, najeto 2tis km. Mám ho stále v autě. Takže top stav. Je ve svodech, cena nového 25tis. Nechám ho za 17tis. Důvod přechod na větší e-mail starek.jan@post.cz
johny píše:Prodám hybridní turbo od Andrého do 230hp na1.9 tdi leon, octavia atd motor napříč. Turbo je 2měsice po repasi od andreho, vyváženo, najeto 2tis km. Mám ho stále v autě. Takže top stav. Je ve svodech, cena nového 25tis. Nechám ho za 17tis. Důvod přechod na větší e-mail starek.jan@post.cz
Jim píše:hodně záleží na software, ale obecně počítej s plným tahem lehce nad 2tis rpm...
i pod touto hranicí to jede slušně, ale nečekej nějaký "nakopnutí"...
však taky s tím 230HP turbem jezdím cca 2 měsíce, soft na to turbo doladěn zatím nemám, jelikož čekám na Race trysky, ale jinak jsem s ním velmi spokojen...
Fabia RS - 274PS, 578N.m. - DIESELPOWER - EX
BMW 335Cd - 368PS, 790Nm - DIESELPOWER - EX
Lexus GS300
ja bych nerek bud rad ze to jezdi nemaj spatny motory jo 2,2 dci se jim fakt nepoved.Vim je VW jsou v necem lepsi ale je to o tom jak se k tomu clovek chova.Jo jinak ji mam nacipovanou.Ale neco s turbem bych bral jako jeho upravu