Spotřeba si ukazuje jak chce
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Spotřeba si ukazuje jak chce
Zdravím, jsem zde hledal, pár lidí to už řešilo, ale kloudnou odpověď jsem nenašel.
Okamžitá spotřeba u Octavie, 81kw, ASV ukazuje nesmysly. Když třeba jedu a vyřadím ukazuje to od 1,5 do 8 litrů v závislosti na rychlosti. Čím rychlejš jedu tim víc. Pak to taky ukazuje víc když takto jedu a šlápnu na brzdu. Věděl by někdo co s tím?. Vag bez chyb. Díky.
Okamžitá spotřeba u Octavie, 81kw, ASV ukazuje nesmysly. Když třeba jedu a vyřadím ukazuje to od 1,5 do 8 litrů v závislosti na rychlosti. Čím rychlejš jedu tim víc. Pak to taky ukazuje víc když takto jedu a šlápnu na brzdu. Věděl by někdo co s tím?. Vag bez chyb. Díky.
Taky se mi to občas stává. Třeba dojíždim na křižovatku, vyhodim kvalt a okmažitá spotřeba se drží třeba na 5,1... Různý hodnoty. OI, r.v. 2002, ASV, palubák v otáčkoměru.
Ale myslim, že to zlobí i tátovi na maxíku v AGR. Chvíli mě to štvalo, pak jsem přepnul palubák na hodiny a už to neřešim
Každopádně se rád dozvím čím to 
Ale myslim, že to zlobí i tátovi na maxíku v AGR. Chvíli mě to štvalo, pak jsem přepnul palubák na hodiny a už to neřešim

Octavia 1.9 TDI Ambiente 81 kW ASV, r.v. 2002
V minulosti:
Favorit 136L, r.v. 1989, LPG
Felicia 1.3 LXi, r.v. 1997, LPG
Fabia Sedan 1.4 MPi Classic, r.v. 2001, LPG
V minulosti:
Favorit 136L, r.v. 1989, LPG
Felicia 1.3 LXi, r.v. 1997, LPG
Fabia Sedan 1.4 MPi Classic, r.v. 2001, LPG
ASV a mam 4 deci viac ako je skutocnost:)1M píše:Občas mi to dělá taky. Neřeším. Motor ASV. Jinak palubák mi na průměrný kecá o 4 dcl níž než je skutečnost.
O1,1.9TDI,03, Collection,ASV,KAT OFF, EGR OFF,PP520,11mm
WWW.GTENGINES.SK
WWW.GTENGINES.SK
Přesně tak, jak říká Eddy91, dělalo mi to na OI taky ,přepnul jsem palubák z okamžité spotřaby na průměrnou a tím jsem to vyřešil!Eddy91 píše:no ale kdyz jedes a sundas nohu z plynu,a nechas tam kvalt,,,tak by okamzita mela uakzovat 0 ,,,pokud to tak je,nic za tim nehledej,taky mi to dela,a hodne lidem
Octavia III combi 2014 2.0 TDI
to tak prostě je to dělá i nákladák že když vyřadíš a jedeš tak ukazuje jako bys šlapal na plyn 

OI TDI PD 4x4 COMBI, 312/260, TT, VB,PP 1043,FMIC,HDS,FMH ,HP-sporting,17 SPIDER,D5WSC-TP5, 193/421 PRODÁNO 
T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
ZAJÍMÁM SE O BUDOUCNOST, PROTOŽE V NÍ HODLÁM STRÁVIT ZBYTEK ŽIVOTA.

T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
ZAJÍMÁM SE O BUDOUCNOST, PROTOŽE V NÍ HODLÁM STRÁVIT ZBYTEK ŽIVOTA.
a není to náhodou se zobrazením tý spotřeby tak, když se jede s vyřazeným, že když jedeš např. 100km/h a vyřadíš, tak tam máš třeba 0,6l/100km a čím to jede pomaleji např. před zastavením na křižovatce to stoupá, klidně na 8l/100km a pak se to přehodí na l/h, jestli jo tak to žádný nesmysly neukazuje a je to správně
já to ani nepřepinal,mam tam normalne hodiny,a kdyz tam mam spotrebu-okamzitou,tak mi je v celku jedno jestli kdyz tomu dupnu tak to ukaze 17 l,,,stejne vim ze s prumerem nad 6 l/100 km nepujdu tak to neresimmaras píše:Přesně tak, jak říká Eddy91, dělalo mi to na OI taky ,přepnul jsem palubák z okamžité spotřaby na průměrnou a tím jsem to vyřešil!Eddy91 píše:no ale kdyz jedes a sundas nohu z plynu,a nechas tam kvalt,,,tak by okamzita mela uakzovat 0 ,,,pokud to tak je,nic za tim nehledej,taky mi to dela,a hodne lidem

VW G4 1,9 Tdi PD 85 kw AJM-chip cca 160 hp, 5,2 kw hudba