Kupa 159 2.4 jtd rada
Moderátoři: šulda, Moderátoři
autickar21 píše:Zober nejake kozy, handru, aspon otestujes fabricky zdvihak, ci pada z neho dobre auto ako u starsich modelov.jurki888 píše:bude mi muset stacit diagnostika pozrem km a ten zdvyhak asi bude problem je to dovoz z nemecka a tam neviem ci najdem niekde zdvyhak he jedine si lahnut pod auto

ale prosim te neplacej nesmysly. Ty jsi nemenil vscehny originalni dily co na tom aute byly. Ja mam to auto kompletne prolezle a menil jsem 90% spotrebaku a pak spoustu dalsich veci.Poznam co ma kolik najete.autickar21 píše:skiny, ked mas to bravo od spodu hnile, nemas tam urcite 150000km, ale nasobky... ja by som tipov al tak minimalne 600000km.
Vsechno co menil kamos na bravu daleko driv jako jsou loziska,kynetaky atd ja mam dobre. S mechanikama jsme se shodli,ze to auto bylo v povodnich a nebo nekde v alpach kde se extremne soli. A protoze pisek jsme nikde nenasel jde o sul,ale to tady nebudem resit. Resi se tady o 5 let mladsi auto
ex fiat punto 1,4 GT turbo 96 kw
ex fiat tipo 1,7 D 42 kw
ex fiat brava 1,6 - 76kw
ex fiat bravo JTD 105 95 kw
chip 285 Nm +
ex fabia 1,9 TDI PD jen malicka uprava odhad 85-90 kw max,ale jede pekne
lancia lybra 2,4 JTD 132 kw 420 Nm
ex fiat tipo 1,7 D 42 kw
ex fiat brava 1,6 - 76kw
ex fiat bravo JTD 105 95 kw
chip 285 Nm +
ex fabia 1,9 TDI PD jen malicka uprava odhad 85-90 kw max,ale jede pekne
lancia lybra 2,4 JTD 132 kw 420 Nm
Tak, tak je to kruta realita. Takych sviezich 350.000km ma uz urcite za sebouautickar21 píše:skiny, ked mas to bravo od spodu hnile, nemas tam urcite 150000km, ale nasobky... ja by som tipov al tak minimalne 600000km.

A na nasich rozmlatenych, neupravenych ale hlavneze poriadne nasolenych a nasutrovanych cestach zhnije vsetko. Moja Octa 2002 uz tiez zacina sem tam kvitnut. Nic strasne na jar to osetrim a bude to OK. Ntreba to podcenovat, ale zase ani prehnane prezivat. To ste este asi nevideli ako vyzera octavia 1Z 2005 co celu svoju historiu jazdila po Rakuskych Alpach a to je da sa povedat nove auto

- cendler
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
mám taky alfu 159, a diagnostiku jsem na ní rozchodil, mám teda FiatECUScan licence stojí 50e, ale dá se na netu sehnat i crancnutá verze, ale moc ji nevěřím, radši jsem si to koupil, no a potom kabel ten vychází na 1500kč ale je razučený že funguje a dělám si všechno co fiatecuscan dovoluje
passat B5 1,9TDI PD 85kw origo - turbo z 96kw a chip a už to zase jede lépe
-
- Přispěvovatel
S ecuscanom nemozes brat kilometre realne. Ja viem ze ukazuje dobre pri edc 15c5 a c7, neviem ci u novsich ukazuje dobre. Napr na fiat brava 1.2 rok 2000 mi ukazalo cca dvojnasobok realnych km co su na tachometri, pritom tie kilometre naisto sedia.jurki888 píše:tak ze bol som to pozret auto je v super stave motor ide ako hodinky fakt som bol prekvapeny len jedna vec ma zarazila ked som ho pripojil na pc tak som vycital z rj km a mala 250000km na budiku bolo 126000km tak teraz sa rozhodujem ale fakt v dobrom stave