fábia blikače

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

slovacek.milos
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od slovacek.milos »

omas1977 píše:Mňa tie bzučiaky na multimetroch pár krát preľstili lebo obvod sa uzatvoril cez spotrebič,bzučiak bzučal ako divý a poistka bola aj tak prepálená.
A zväzok káblov pod baterkou je opravený, a majiteľka sa zatial neohlásila :D :D :D
je to pr mě už po sté snad opakující zkušenost, asi budiu muse vymaslet zkušebnu n pojistky která bude rosvěcet žárovky patřičního odbětu,

já ty problémy nemám ale ti mladí pěšáci pode mnou co nevidí v ničem problém ale nic nevyřeší miloš ;)
omas1977
Přispěvovatel

Příspěvek od omas1977 »

Nič netreba vymýšľať, stačí aktivovať obvod spotrebiča a merať úbytky napätia na poistkách úbytok by nemal byť väčší ako 60mV ;)
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

omas1977 píše:Nič netreba vymýšľať, stačí aktivovať obvod spotrebiča a merať úbytky napätia na poistkách úbytok by nemal byť väčší ako 60mV ;)
tabulku na pojistky mám taky asi od tebo nebo kdo mi to poslal v tomto případě selhal lidský faktor prostě to ojebal, a elektrika jak píšeš je o měření miloš
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“