ladislav.trenka píše:Ahoj pani,
VW passat 99, PD. Kedze sa blizia vianoce, cakal som daku zradu a tu je:
akosi prestava posluchat chladenie s tymito prejavmi:
- v chladiacom systeme mi vznika velky podtlak (kvapalina vo vyrovnavacej nadrzke klesne aj o polovicu, pricom po otvoreni nadrzky sa vrati naspat)
- kolise teply vzduch z radiatora vykurovania (pocas jazdy sa teplota rapidne zvysi, potom ked spomalim nasledne ako keby prestal kurit)
- unika chladiaca kvapalina (cca liter/tyzden) - s tymto si musim poradit sam, len mi nejde do hlavy ako moze unikat kvapalina pri podtlaku.
Poradi niekto skuseny, pripadne niekto, kto sa takouto zavadou stretol?
Dakujem.
co to znamena ze sa potom hladina vrati spat? neskor pises ze uteka von voda ako sa potom vrati hladina spat?
ladislav.trenka píše:Ahoj pani,
VW passat 99, PD. Kedze sa blizia vianoce, cakal som daku zradu a tu je:
akosi prestava posluchat chladenie s tymito prejavmi:
- v chladiacom systeme mi vznika velky podtlak (kvapalina vo vyrovnavacej nadrzke klesne aj o polovicu, pricom po otvoreni nadrzky sa vrati naspat)
- kolise teply vzduch z radiatora vykurovania (pocas jazdy sa teplota rapidne zvysi, potom ked spomalim nasledne ako keby prestal kurit)
- unika chladiaca kvapalina (cca liter/tyzden) - s tymto si musim poradit sam, len mi nejde do hlavy ako moze unikat kvapalina pri podtlaku.
Poradi niekto skuseny, pripadne niekto, kto sa takouto zavadou stretol?
Dakujem.
co to znamena ze sa potom hladina vrati spat? neskor pises ze uteka von voda ako sa potom vrati hladina spat?
Utekanie vody je par kvapiek takze to nie je take citelne. Zato ked povolim povedzme po 10 km jazde viecko vyrovnavacky, stupne v nej voda minimalne o liter v sekunde.
takze nakoniec to bolo tesnenie pod hlavou. dnes som si vzal auto, no vyskytol sa problem - auto zacne pri 2000 otackach trhat, pri hocijakej zaradenej rychlosti (ako keby chcelo zdochnut). Vag vypisal chybu:
Servisak ma presviedca, ze zato moze homokinetak, ale robi to aj na volnobehu, takze vylucene. Potom to zvalil na ventily, vraj sa mali zbrusovat. Moze to byt sposobene tym? Myslim, ze v to by robilo v celom spektre otacok..
Ať se k tomu radši vyjádří povolanější, možná je špatně nastavený pd vstřikovač, ale zaměřil bych se na to, jestli jde do vstřikovače signál z jednotky, na začátek bych přihnul kontakty a proletovat společnou konstru vstřikovačů v hlavě.