neznate nekoho dobreho a hlavne solidniho kdo by na to hodil oko..blbne me ABS kdyz dupnu prudce na brzdu nebo vytocim prudce kola zacne blikat ABS ASR Rucni brzda na chod auta to nema zadny citelny vliv..dik za rady
za mistrem Humlem uz jsem byl pred casem nemel mooc casu se na to divat rikal ze mam vymenit jednotku a ze by to melo ustat a nedelat to ale ja si myslim ze tam bude problem jinde a tenkrat jsem auto potreboval nechtelo se me jezdit Feldou navic tu jednotku sehnat za rozumnej peniz je umeni..no kdyz nekoho nenajdu budu to tam muset nechat na opravu jestli bude mit cas
Mrkni na drzak pojistek na akumulatoru stava je tam plechova pojistka č6 40A pocita se z leva do prava stava se ze nani byva vlasova prasklina.Potom bych skontroloval svorkovnicu na RJ ABS zdali vni neni vlhkost pak prekontroluj svazek el instalace co je pod RJ Motoru a vzduchovym filtrem (na oxidaci-Uhnivani)
ten svazek se letmo kontroloval nebyl nejak narusen dle oka jinak auto je garazovane a v zime skoro nejete tak hnit a vlkost snad ne ale ten akumulotar zkusim s nekym poresit uz me to sere jak to pipa 3 krat
ten svazek kabelu je potreba skontrolovat pradne cast i odmotat a vyvazat nahoru jestli mas auto garazovany neni nic platne to bys musel jezdit jen za pekneho pocasi a ono i tak by to nepomohlo
ach jo skoda ze nemam ted nekoho sikovneho k ruce aby na to hodil oko..kdyztak se po novem roce ozvu Mistre Humle a necham to tam stat a snad se to povede opravit.. Lebo ja uz nevim su v konci
ano vsechny 3 vyskoci naraz zaroven.. ja nejsu mechanik takze muzu kontrolovat max olej a ostrikovace a G12 Takze mam nechat vymenit brzdovou kapalinu??
tak brzdovka dnes udelana celou cestu nic brzdil jsem normalne pak jsem na to zkusil dupnout na fest a hned to zas vyskocilo tak to chyba bude nekde jinde
Ten svazek pod baterkou je previt.Uz sem zpravoval auto kde svazek na pohled byl krasny po odstraneni ochraneho krku a izolacky vlastni jeden vodic byl krasny zadna znamka oxidace nebo uhniti vubec nic a pritom byl v jednom miste zlomeny takze chvili sem mel obvod a chvili ne. Na tvem miste bych to prvno hodil na diagnostiku co to napise pak promeril vedeni a pak by se videlo co dal podle vysledku
smoula píše:Ten svazek pod baterkou je previt.Uz sem zpravoval auto kde svazek na pohled byl krasny po odstraneni ochraneho krku a izolacky vlastni jeden vodic byl krasny zadna znamka oxidace nebo uhniti vubec nic a pritom byl v jednom miste zlomeny takze chvili sem mel obvod a chvili ne. Na tvem miste bych to prvno hodil na diagnostiku co to napise pak promeril vedeni a pak by se videlo co dal podle vysledku
To je pravda. Kabely bývají ve svazku všelijak pokroucené a často přerušené. Taky bych nejdříve řešil co je v paměti a nebo napájení. A když ti to tak bliká při tom brzdění, zůstanou ty kontrolky potom svítit?