tRpaslik píše:Tak pokrocil jste nekdo s CANovym Webastem?
cau, tak nejake nove poznatky...po pripojeni origo T5 hodiniek na CAN bufiku je bufik bez chyb, + pripojenie ovalnych webasto hodiniek na W-bus bufiku a ide pekne zapnut bez akychkolvek problemov a dokonca aj z naprogramovaneho casu na hodinkach...
A k tomu UEHFL som zistil, ze ked sa bufik pripoji na CAN auto, tak sa da cez HEX-CAN kabel odblokovat, RJ pridavneho kurenia ( 18 ) prisposobenie ( 10 ) ale neviem presne ktory kanal... a tam treba zadat hodnotu 1 -testovat a ulozit...neviete niekto prosim vas ktory to je kanal..?[/quote
Ahoj moc to tu neznám ale extrémně by mě zajímalo jak jsi zapojil origo T5 hodinky ke canovýmu thermo top c z T5
lubossss píše:
Ahoj moc to tu neznám ale extrémně by mě zajímalo jak jsi zapojil origo T5 hodinky ke canovýmu thermo top c z T5
Ahoj omlouvám se nejsem zdatný autoelektrikář pouze samouk z kamionů kerej naletěl pražskýmu vyčůránkovi který tvrdil že webasto z t5 zapojí každý břídil do jakéhokoli vozu předpokládám že do hodinek jsi musel přivézt +12 a -12 a třetí kabel bude ovládání can bus ale já nepoznám ze schématu co je co a navíc nevím to zapojení dole na topení potřeboval bych to víc polopaticky dík luboš
lubossss píše:
Ahoj omlouvám se nejsem zdatný autoelektrikář pouze samouk z kamionů kerej naletěl pražskýmu vyčůránkovi který tvrdil že webasto z t5 zapojí každý břídil do jakéhokoli vozu předpokládám že do hodinek jsi musel přivézt +12 a -12 a třetí kabel bude ovládání can bus ale já nepoznám ze schématu co je co a navíc nevím to zapojení dole na topení potřeboval bych to víc polopaticky dík luboš
Aha takže musím dokoupit oválné hodinky?????do těch zapojím pouze ten pin1 nebo ještě něco další /+12,-12,nebo cokoli další/??????
PS:nevíš dá se někde koupit sdružená svorkovnice do těch T5 hodinek případně do těch oválných???????díky luboš
lubossss píše:Aha takže musím dokoupit oválné hodinky?????do těch zapojím pouze ten pin1 nebo ještě něco další /+12,-12,nebo cokoli další/??????
PS:nevíš dá se někde koupit sdružená svorkovnice do těch T5 hodinek případně do těch oválných???????díky luboš
do tych ovalnych treba este 12V a ukostrenie, je to na nich vzadu oznacene...svorkovnice do T5 hodiniek asi jedine na vrakovisku a do ovalnych webasto mozno vo webasto servise...
Aááááááááá vypadá to že budu maturovat po 25letech znovu tentokrát z autoelektriky protože mi z toho začíná jít hlava kolem ovládáš to těma oválnejma a ty origo hodiny jsou jen na přechcání can busu???????nebo to reaguje na oboje????????díky luboš
Týýýýýý bláho jestli ráno koupím oválné hodinky a rozjedu to tak v novém roce bufím!!!!!!!!?????Kam jsi připojil oběhové čerpadlo vody /přes relé k turbínce????????nebo můžu na některý pin??????
zatím dík moc ráno se uvidí kéž by to chtělo fungovat venku je -11 ráno by bodlo kdyby už bylo funkční zas mi přimrznou ruky k volantu zatím dik ahoj luboš
lubossss
kdybys chtel misto hodinek dalku nabizim W-BUS modul /pripoji se na svorku č1/ ke kterymu se da pripojit jakekoliv universalni dalkove ovladani.
Marek_A4 píše:najjednoduchsie riesenie je asi ako pises, cez rele k turbinke...pripadne sa da cez nejaky casovac a pod...mozno niekto tu poradi nejaku inu moznost
Ahoj tak bohužel ani nevrkne ty jsi to měl při tom zapojování na stole připojeno i k PC na tom webasto testu????? mě oválné hodinky svítí a reagují origo hodinky svítí ale reagují na můj vkus málo zato topení ani nevrkne zkusil jsem can vodiče mezi sebou prohodit a žadná respektive nulová reakce napadá tě něco????díky luboš