cim na CIVIC 98
Moderátoři: šulda, Moderátoři
cim na CIVIC 98
Cim diagnostikovat Hondu Civic z 98 je to UK verzia motor B18C4
najlepsie ak je aj nejaka cina na to. original kabel pre jedno auto sa mi neoplati
najlepsie ak je aj nejaka cina na to. original kabel pre jedno auto sa mi neoplati
no uvidim co sa mi podari na ebay lacno zohnat.
SAMI: no mne ide prave o motor a jeho senzory. a akym kablom ti to slo?
len tam neivem ci nie je este len OBD1
lebo UK boli zabavny dali tam OBD2 riadiacu s koncovkami z OBD1 tak netusim jak to funguje teraz 
a ja tam teraz davam OBD1 riadicu lebo ta sa da softwarovo upravovat a OBD2 sa upravit neda.
stefi: z tych co si napisal sa mi cez ebay oplati asi len launch ostatne stoja cez 2000e a to by sa mi na jedno auto velmi neoplatilo
len tam neivem ci nie je este len OBD1

a ja tam teraz davam OBD1 riadicu lebo ta sa da softwarovo upravovat a OBD2 sa upravit neda.
stefi: z tych co si napisal sa mi cez ebay oplati asi len launch ostatne stoja cez 2000e a to by sa mi na jedno auto velmi neoplatilo

Na ebay.com som nasiel na hondu PGM.Je to rucny skener a chcu zanho 600 dolarov.Zda sa mi to vela.
V Autodatach som nasiel toto:
Ci to bude fungovat tazko povedat.Treba skusit.
Naposledy som robil Hondu civik 1.6 rv.1996 asi pred mesiacom.2pin konektor a diagnostikoval som to s Carbrain c-168.Uplne bez problemu.Mam aj kts 520 a s tym to bohuzial neslo.
V Autodatach som nasiel toto:
Kód: Vybrat vše
https://sites.google.com/site/aliashoyo1/home/Honda.pdf?attredirects=0&d=1
Naposledy som robil Hondu civik 1.6 rv.1996 asi pred mesiacom.2pin konektor a diagnostikoval som to s Carbrain c-168.Uplne bez problemu.Mam aj kts 520 a s tym to bohuzial neslo.
Tá Honda bola japonec konektor bol OBDII 16pin a spravil som to cez Vag com Hex-can (pomocou tlačidla OBDII vo vagcome)stevocz píše:no uvidim co sa mi podari na ebay lacno zohnat.
len tam neivem ci nie je este len OBD1lebo UK boli zabavny dali tam OBD2 riadiacu s koncovkami z OBD1 tak netusim jak to funguje teraz