zeus píše:Chlapi chci se zeptat. Jaký motor pro passata B6 je nejlepší. Našel jsem zde několik http://www.aaaauto.cz/vw/passat/ Passatů ale moc se v tom nevyznám.
1.9TDI, 77kW. V AAA nedoporucujem nic kupovat.
Tak jsem si koupil v AAA www.aaaauto.cz/vw/passat/ 1.9 TDI 77 KW plný je good.....i km souhlasí dle databáze vw VW podle WIN kódu.
mozno je to mrtve vlakno uz, ale zaujima ma (myslim uzivatel Huml to pisal), ze strednu cast turba netreba rozoberat, pretoze potom sa musi dat vyvazovat. Neviete mi prosim zaznacit presnesie na obrazku, ktora cast je ta stredna ?
Prosím vás nemáte někdo rozměr distančních válečků,chci si je vyrobit tak abych věděl o kolik je mám udělat delší?
Jedná se mi o turbo GT 1749V Octa I 81KW
Díky
zizuzidan píše:Prosím vás nemáte někdo rozměr distančních válečků,chci si je vyrobit tak abych věděl o kolik je mám udělat delší?
Jedná se mi o turbo GT 1749V Octa I 81KW
Díky
supsak píše:Ahojte.
V prilohe mate presne rozmery origo vymedzovacieho valceka turba z octavi 1.9 tdi 81kw -ASV 2002, turbo garret GT1749V.
Kreslenie a znacenie si nevsimajte, nie som kreslic, tak sa do toho nevyznam, ale nejako z toho stale vyjdem.
Pre pripad ze by priloha nepresla , tu su rozmery:
vyska valceka je 5,45 mm
vonkajsi priemer je 7,40 mm
a vnut.diera je 4,05mm
Jaro
OT po prvé
Subaru Forester 2.0D-nemá rád zimu-už je zablaťbůh v praku!
erikb píše:Ak som to dobre pochopil tak tam treba dať trebársz valček ktorý bude mať namiesto 5,45mm výšku 5,65mm
inač dnes som čistil turbo a boli uplne zatuhnute lopatky a dal som tam valčeky vyrobene z nerezu vysoké 5,65mm
Ale aj tak neviem pochopiť načo to je dobre ved ked som čistil tie lopatky tak som si všimol že sa hybu zo strany na stranu asi 1mm a ked som poskladal turbo tak aj tak sa opierali o tu stenu ale ked som ich potiahol k sebe hore tak sa spravila medzera 0,5mm
Neviem či to ma tak byť alebo nie?
Inač vraj to po vypodloženi treba aj nejako doladiť vie to niekto upresniť čo tam treba a ako...doladiť
OT po třetí
Subaru Forester 2.0D-nemá rád zimu-už je zablaťbůh v praku!
kluci a namazat to něčim napadlo mě třeba měděnym tukem co je na vysoky teploty nebo je to blbost aby se na to ty saze ještě víc nechytaly co si o tom myslíte?