Zdravím, mám problém s Turbem. kdyz překročím tak 3000 ot, tak mi turbo vlítne do nouzáku a pak musím vypnout motor a zase to jede jen do těch třech, jinak taky nejde tempomat a svíti kontrolka motoru a píše to emise do dílny, dnes to jdu napíchnout a zjistit co dál a kde začít pátrat.
PROÍM O RADU ČÍM ZAČIT a jestli se pustit do vyčištění turba sám. Jsem technický typ, ale ne automechanik.
Tempomat, Turbo v nouzaku, emise do dílny O II 2.0 Tdi BKD
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Tak na diagnostice se objevila závada, překročení plníciho tlaku, zkusili jsme vyměnit, snímač množství nasávaneho vzduchu G 70, ventilový blok-přepínací ventil klapky chladiče zpětného vedení výfukových plynů -N345-
♦ elektromagnetický ventil zpětného vedení výfukových plynů -N18-
♦ magnetický ventil omezení plnicího tlaku -N75- a překontrolovali podtlakoé hadice, vse beze změn, akorát podtlaková zásobní nádobka se mi ještě nějak nezdá, jakoby ji někdo opravoval spoj u ústí hadice do baňky. Jaké další věci zkontrolovat. Moc Děkuji.
♦ elektromagnetický ventil zpětného vedení výfukových plynů -N18-
♦ magnetický ventil omezení plnicího tlaku -N75- a překontrolovali podtlakoé hadice, vse beze změn, akorát podtlaková zásobní nádobka se mi ještě nějak nezdá, jakoby ji někdo opravoval spoj u ústí hadice do baňky. Jaké další věci zkontrolovat. Moc Děkuji.
Problémy
nech ti to niekto nastartuje a maj na nej ruku ci sa ti pohne, mala by ist celkom na doraz.LukeD píše:Tak regulace, tu jsme zatim neprekontrolovali, to presne nevim jak, ale na sobotu mame domluveny zvedak, tak se uvidi, jak presne tu regulaci zkontrolovat, je k tomu neco potreba, DEKUJI
dalej môzes skusit odpojit banku an podtlak a hybat packou na turbu, nesmie byt citit zadrhavanie, musi ist lahko a hlavne od dorazu po doraz
O1,1.9TDI,03, Collection,ASV,KAT OFF, EGR OFF,PP520,11mm
WWW.GTENGINES.SK
WWW.GTENGINES.SK