trysky, chip a spotřeba
Moderátoři: šulda, Moderátoři
trysky, chip a spotřeba
ahoj asi jsem lama a nemohu to najít... chtěl bych vědět zda když se dají trysky 764 a chip na ALH zda se mám šanci dostat zase na hezkou spotřebu... než o honění auta mi spíš jde o bezpečné předjíždění..
- marena tdi
- Aktivista
taky si myslím že proti sérii to zůstane +- stejné, dle způsobu používání
ale 4,5 s combi no nevím, to asi ne... spíš počítej 5 -5,5 - 6 (i v sérii)
takové to že se s tím nechá jezdit za 3,5-4,5 jsou kecy, částečně asi i způsobé tím že na rotačce palubák není úplně přesný a pak se tím lidi chlubí... možná tak s ARG když se sereš a brzdíš provoz.. AGR se nezasere turbo, tak mu nevadí stálé podtáčení...
já se s tím co mám, s věčně zatracovaným PD, vozím na delší trasy (víc než 10km) kolem 6 litrů (ale pod 5,8 se už dostává těžko, nad 7 taky) a to teda brzda provozu nejsem
ale 4,5 s combi no nevím, to asi ne... spíš počítej 5 -5,5 - 6 (i v sérii)
takové to že se s tím nechá jezdit za 3,5-4,5 jsou kecy, částečně asi i způsobé tím že na rotačce palubák není úplně přesný a pak se tím lidi chlubí... možná tak s ARG když se sereš a brzdíš provoz.. AGR se nezasere turbo, tak mu nevadí stálé podtáčení...
já se s tím co mám, s věčně zatracovaným PD, vozím na delší trasy (víc než 10km) kolem 6 litrů (ale pod 5,8 se už dostává těžko, nad 7 taky) a to teda brzda provozu nejsem
toto sa mi velmi paci, tak by som si to predstavoval aj ja...Pája 19 píše:Mám FB 764 PP a dieselpower chip na ASV(110kw/150koní) a dálky jezdim 4,7 - 5,0L/100km. Měřeno podle tankování samozřejmě.
O1,1.9TDI,03, Collection,ASV,KAT OFF, EGR OFF,PP520,11mm
WWW.GTENGINES.SK
WWW.GTENGINES.SK
Prrotože první se musel pochlubit mi ne?Ale je to fakt krasavice se stavem odpovídajícím kilometrům.Myslím že je to jedna z mála která není smotaná.Ikdyž má podezřele málo najeto.Vici píše:Ty už ji máš? A proč ses nepochlubil woe !
Ta potřeba to je těžko.Palubáku se moc věřit nedá a kde vzít na dvě plné nádrže...Já se s pašíkeem pod 6,5 nedostanu ani když moc chcu.Jinak dávej jí.Mi se to turbo tahat ven moc nechce.
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
FI HTP LPG 340 000km