passat

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
italia12
Nováček
Odpovědi: 0

passat

Příspěvek od italia12 »

zdravim kdo me poradi s passatem B5 houpe me volnobeh ale jen kdyz pridam plyn tak dvakrat trikrat jak kdy se z houpne a pak jsou otacky v pohode mel jsem rozdelanou vahu vzduch a nic je to porad stejne a spotreba me strasne vzrostla je to 1.8 T 110 KW diky za radu
Dexter
Přispěvovatel

Příspěvek od Dexter »

promiň, ale co si tím chtěl jako říct, že jsi měl rozdělanou váhu a nic? Trochu nepobíram, co si s ní provedl. Můžeš mít K.O. elektroniku váhy a to jen tak od oka nepoznáš. Co se stane, když nastartuješ a váhu vzduchu necháš vypojenou?
italia12
Nováček

Příspěvek od italia12 »

Dexter píše:promiň, ale co si tím chtěl jako říct, že jsi měl rozdělanou váhu a nic? Trochu nepobíram, co si s ní provedl. Můžeš mít K.O. elektroniku váhy a to jen tak od oka nepoznáš. Co se stane, když nastartuješ a váhu vzduchu necháš vypojenou?
zatim jsem neskousel odpojit vahu vzduchu,ale skusim to,ale kdyz popisi startovani tak me pripada ze se na chvilku motor za sekne a hned naskoci,pripada me to kdybych mel velkej predstih dik za radu
Dexter
Přispěvovatel

Příspěvek od Dexter »

Tak mě to spíš připadá na falešnej vzduch :-)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“