miro22 píše:freeride1.9 píše:ďakujem všetkým čo ma podporili, ak stihnem tak večer sa tu vyjadrím a dám sem nejaké súkromné správy z komunikácie medzi mnou a alpinersom aby ste videli ako približne tá komunikácia prebiehala, momentálne niesom doma. Pre tých čo útočia na moju osobu že klamem a zavádzam - nikoho nenútim aby mi uveril, je to každého osobná vec ktorej verzii verí, opísal som realitu, ako sa to celé stalo. Ak týmto vláknom ušetrím aspoň nejakému majiteľovi auta EURÁ, poviem si že to pre mňa malo zmysel zverejniť to... freeride
ja na teba neutocim.. ja pisem len to, o com som sa debatoval s alpinersom pred a pocas tej roboty, ci upravy. ako si aj sam napisal, tak si spominal smiesne sumy, kolko ta to malo stat. skus ist niekde inde, ze chces jazdit sprinty, alebo mat nejake slusne zrychlenie, ze kolko ti povie a potom este kolko ta to bude stat navyse, ked to bude hotove..
alpiners ti nechcel zle. nezabudaj, ze jedno jeho auto, ktore jazdilo sprinty min rok jazdi do teraz a ladi sa na tuto sezonu. kusok by si si aj ty mal uvedomit, ze sa nespravas ferovo a dalej, ze ty na jeho mieste by si chcel strasne prachy, ak by si niekomu robil take upravy.
tie trysky si mal riadne zaplatit a mohol si jazdit.
spravy chces ako zverejnit? napises sem zase o limiteroch? alebo ze ti naschval ukradol zdvihak a mineralku? takych sprav ti napisem za hod min 6 kusov. 10 min 1 sprava. kasli uz radsej na to a nerozputavaj vojnu. kusok mi je luto teba a aj alpinersa, lebo nenavist moze len nicit. si stastny, ked sem pises o nom to najhorsie, ked on ti chcel za 5€ porobit auto? ak by bol odrbavak, tak taha od teba prachy a ine, nie par €. ak by bol laik, tak zase leon nikdy nic nedosiahne.
zamysli sa nad vsetkym a nerob to, co by sa tebe nepacilo. ani ty a ani on neobysiel dobre s tym tvojim autom.
ja ked robim zavodny motor, tak stoji od 10tis € do 20tis €. nejakych 180€ co ty spominas je fakt zadara. a ten cas co si spominal, ze si bol 2 tyzdne bez auta? ja ked robim motor, tak pol roka je u mna a majitel ani nepipne. pls, nestazuj sa v drobnostiach, ked sa jednalo o pod projekt ako seat leon. alpi ti fakt nechcel zle a ty sam si pisal, ze ste dosahovali slusne vysledky, ze si 180 hp RS vytrepal ako nic. za 180€ nemozes cakat cistonove vstreky, turbo, ....
kasli na to a radsej sa snaz o zmierenie sa z alpinersom. riadne mu zaplat a auto ti bude krasne chodit. kolko povie, tolko mu zaplat a daj mu ked budes spokojny tringelt + 200€. toto robi zazraky.

trysky poslite tam, kde ich repasuju(min + 35%) a ostatne ti zvladne igor bez prob a na jednotku. nehadajte sa tu vsetci, pls.
Ahoj,
tak se také vložím do diskuze, i když jsem to původně neměl v plánu. Moje připomínky mají tři zásadní body:
1) V první řadě musím zdůraznit, že DIESELPOWER nemá nic společného s powerdiesel.sk.
Powerdiesel založil člověk
Igor Kojnok, a neštítil se okopírovat celou strukturu našeho fora, včetně grafiky (v současné době jsem viděl, že grafiku již změnili, struktura zůstává).
Když už jsme u těch zákonů chlapci - jsou na to také paragrafy.
Chápu že je jednoduché vydělat na myšlence někoho jiného, a myšlenka je lákavá.
Ale nás tímto jednáním uvedený Igor - geniální ladič - poškozuje.
Neznám Igora osobně, mohu jen vycházet v hodnocení z jeho chování po forech, přístupu ke svým zákazníkům atd. Z toho co vím se jedná o člověka:
- ubohý kopírovač
- nesolidní úpravce
- podnikatel bez oprávnění (je-li pravda co napsal freerider)
- člověk který motorům příliš nerozumí
2) Zaujala mě historka o výměně trysek, následně start sprejem který způsobil skočení rozvodů (a jistě to nebylo špatně napnutým rozvodovým řemenem), celkově špatně odvedené práci, následném chování k zákazníkům.
Víte, je jedno za jakou cenu úpravu prováděl, ale pokud si za to peníze řekl, je to kšeft, a má se k tomu postavit čelem.
Pokud něco zprasím, je jedno jakou cenu jsem si řekl, musím to dát dohromady. Tak to prostě funguje u solidních partnerů. I kdybych to dělal zadarmo, pokud se tedy nedomluvíme předem jinak.
Nedovedu si představit, že bych někomu šáhl na auto, něco zničil, a řekl - bylo to pět korun, vyřeš si to sám. To mi přijde neuvěřitelné a nehorázné.
Lidi se diví, že si za práci řekeneme nějakou cenu a někdo jiný - jako je například Alpiners2 Igor - si řekne cenu třetinovou.
Ale přesně takto to vypadá. Do motoru se hrabe člověk bez zkušeností a znalostí, a když se něco stane, má zákazník smůlu.
V tomto bohužel Freerider udělal velkou chybu - kterou dělá mnoho lidí a nedá se jim to asi příliš zazlívat, a my taková auta potom opravujeme - samozřejmě za daleko vyšší cenu. Takže zákazník platí dvakrát.
Jak je vidět - pro Freeridera to byla asi dostatečná škola.
Tady se jedná o jakékoliv služby, ne jen o úpravy.
Je to jasný důkaz že ne vždy se vyplatí šetřit za každou cenu. A podezřele nízká cena má zajisté nějaký důvod.
3) A ještě otázka sprintovacího auta, o kterém se tady pořád mluví.
Nevím o jakých úspěších mluvíte, zatím jsem Igora nikde neviděl. Bavíme-li se o vyhlášených srazech. Jaký jezdil čas?
Jinak samozřejmě, věřím že někde (např. na nějakých malých srazech) může excelovat.
Jak se říká, mezi slepými je jednooký král.
Toť moje komentáře, pokud na to bude někdo reagovat, bylo by vhodné aby to bylo konstruktivní.
Zaujetí Breznewa chápu, ovšem je zde plno lidí, kteří se snaží diskutovat nezaujatě. Bylo by pěkné, kdyby to i Breznew zkusil.
Omlouvám se za případné gramatické chyby, nemám čas to po sobě přečíst.