chcu namontovat tempomat do Golfa VI. Stačí mi levá páčka a aktivovat tempomat v jednotce motoru a centralní elektroniky? Máte s tím někdo skušenost konkrétně na tomto autě? Díky moc za pomoc.
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
celý set tempomatu s kabeláží a návodem 1300,- kdyžtak Sz
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
jj omluva překoukl jsem se už jsme si to vyjasnily v SZ
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
minulý týden jsem dělal tempomat, stačí páčky - pozor jsou rozdílne s a bez systému kessy.. nakodovat v podvolantovce a RJ motoru - dlouhé kodování.. není problém dodělat, žádná kabeláž není potřeba..
zx6ninja píše:minulý týden jsem dělal tempomat, stačí páčky - pozor jsou rozdílne s a bez systému kessy.. nakodovat v podvolantovce a RJ motoru - dlouhé kodování.. není problém dodělat, žádná kabeláž není potřeba..
Kluci díky za pomoc. Páčku už mám objednanou a už aby to bylo.