Oprava klonu
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Mrtvý kabel
Můžete mi prosím Vás někdo poradit, co dělat s kabelem, když mi po "obnovení" (Mprog) nefunguje na 100% ? Jak je již napsáno výše, kabel se chová jako neregistrovaný. A přitom používám verzi software, která byla dodána...
- Brouk
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
je poskozeny jeste soft v procesoru ATMEL 162 mprog nahraje pouze eeprom 96c46 , 805 je spatny klon kabel, staci jednou aby se ti to aktualizovalo nechas kabel opravit pak ho pripojis a jsi v tom znova Atmel zase prehranej
pomuze jen reinstall systemu windows .
Zahodit a koupit orig
nejsem tak bohatej abych si kupoval klony

Zahodit a koupit orig
nejsem tak bohatej abych si kupoval klony

Pokut to má někdo do servisu, ať si jasně pořídí ofiko, aktuálně cca 9tis, pokut má někdo doma 99 octavku (nebo 2007 to je jedno), a nepotřebuje UDS a pod , tak mu ta 805 bude taky spolehlivě funguvoat, za 1/4 cenu, a na to aby ho někde zapomněl, nebo omylem přejel je to jedno. Jesně že pokut by instaloval jiné verze, a laboroval s tim, tak si to může smazat, ale pokut neni pako, a jen s tim bude dělat, problémy s tim mít nebude.
Oprava smazaného kabelu taky neni až takový problém, to může mít na počkání předělané.
Ta cena ofiko kabelu co tu někdo nabízel, to je nějaké tajemství, že jí nenapsal do fora ?
Oprava smazaného kabelu taky neni až takový problém, to může mít na počkání předělané.
Ta cena ofiko kabelu co tu někdo nabízel, to je nějaké tajemství, že jí nenapsal do fora ?
Pokut je to originál, CZ, tak je to dané, 10.6.1 http://www.vag-com.cz/
Takže spíš kdyby sem napsal cenu - to jediné se neví, a taky by mne to zajímalo, jako ostatní.
Takže spíš kdyby sem napsal cenu - to jediné se neví, a taky by mne to zajímalo, jako ostatní.
mám klon s verzí 908ENG zatím jsem to radši nezkoušel s českou verzí , ale někde jsem četl ,že by měl jít s nižší verzí softu CZ než je dodávanej k kabelu aniž by ho umrtvil , je tomu tak ??...nebo má někdo přeloženou tu verzi co davají činani k tomu , nerad bych ho dojebal a kupovat si originál , kvůli 2 autům co mám doma fakt nemá cenu , mit servis tak jo , tak mi prosím nepište kup si origo.
Dík za radu
Dík za radu
- Package
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
a co cakas ze ti napiseme??kto ma vediet co mas nahrane v kabli??vestecku gulu mame pouzit??taketo otazky davaj tomu od koho si to kupoval a ten ti povie ako to naklonoval..pnovak123 píše:mám klon s verzí 908ENG zatím jsem to radši nezkoušel s českou verzí , ale někde jsem četl ,že by měl jít s nižší verzí softu CZ než je dodávanej k kabelu aniž by ho umrtvil , je tomu tak ??...nebo má někdo přeloženou tu verzi co davají činani k tomu , nerad bych ho dojebal a kupovat si originál , kvůli 2 autům co mám doma fakt nemá cenu , mit servis tak jo , tak mi prosím nepište kup si origo.
Dík za radu
Ropák je ropák....pokiaľ klepe tak ide..