tatra
Moderátoři: šulda, Moderátoři
tady v dědině ji známej má , taha s ní dřevo cca 75l / 100kmjajic píše:zvouček měl fajn i dvanáctivál biturbo
a za miň se zkurví motor , chtnou se zadní válce holt tatra se musí honit !! kdž sem dělal v cts tak tam byli staří mechoši
z čsad a jezdil k nim týpek co kradl naftu ve velkym povedlo se mu udělat 4x motor na stejným místě (mohelničák )
--775914666--stačí zavolat
, Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL
Nevím, jaké tahaly rakety? Taktické rakety byly na MAZech... Nicméně raketomety "GRAD" RM-70 měly výfuky nahoru, rovněž tak mostovky AM50... u PM55 si nejsem jist...jericho-3 píše:Armáda měla 813 k tahání raket a výfuk byl nahoru..,ten když za to vzal vstávaly vlasy na hlavě...
Mám pocit, že výfuky nahoru byly pouze u krátkých kabin, ale jist si nejsem...
GIV Variant TDi ???kW
... nebylo to "dlouhý dělo" houfnice DANA? ... v tom případě T815 s motorem vzadu 
Pak měl výfuky nahoru-naležato "za boudou" SKOT OT64 a to byl hukot... mělo to poloautomat Wilson (Praga) a když se tomu odblokovalo čerpadlo (do bojové polohy) tak to byl megamazec... jelo to hrubě přes kilo... teda neřiditelně leťelo
... ale to mělo "trapnou" věžičku s kulasem... bez děla...
Jinak kopii Tatry, respektive charakteristické "centrální roury" jsem snad ani u číňanů neviděl
Pak měl výfuky nahoru-naležato "za boudou" SKOT OT64 a to byl hukot... mělo to poloautomat Wilson (Praga) a když se tomu odblokovalo čerpadlo (do bojové polohy) tak to byl megamazec... jelo to hrubě přes kilo... teda neřiditelně leťelo
Jinak kopii Tatry, respektive charakteristické "centrální roury" jsem snad ani u číňanů neviděl
GIV Variant TDi ???kW
Tak bombastiqu já mám teda opačnou zkušenost.Pět let jsem jezdil na mixu.Od tatry 6*6 až po mana 8*6.Měl jsem tatru8*8 turbo a ta se právě honit nesměla.Musela jíd z lehka třeba o kvalt míň ale lehce,jinak se hryzla.Osobní zkušenost s kolegou,ten na ní stál z tanvaldu na Harachov a na kopci se mu hryzla.Jinak jsem se nechal cca dva roky zpět vyprovokovat maníkem co měl fungl keraxe 6*6 kdo dojede na stavbě dálnice dál.Neměl šanci,tatra s neměla tuhou nápravu,takže na hrbolech šli všechny kola furt po zemi a renault byl v p.....
Pešek 307 HDI, Octavia II -největší sráč života
Slavkov-s tou kopií to byla nadsázka..,a tu Tatru/tehdá to byla novinka / jsem tam viděl v 70 letech, byl jsem tam v base /21 ostrých/ a kopal jsem krumpáčem u Šablatůry/velitel vězení/ na Slovanech v Plzni..My v podniku jsme tehdy měli ještě tahač T 141 /skvělý stroj/ a o 813 se nám jen zdálo ../neměl jsem jí rád, blbě se opravovala/..Takže to i možná Dana byla /dalekonosné dělo,ne?/ , a Tatra to byla taky... 
nepropadat panice...
- chiptuning
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
spravne byli na mazech/ jen pro zajimavost v pripade mobilizace jsem mel jednoho ulozenyho schovanyho jen pro sebeSlavkov píše:Nevím, jaké tahaly rakety? Taktické rakety byly na MAZech... Nicméně raketomety "GRAD" RM-70 měly výfuky nahoru, rovněž tak mostovky AM50... u PM55 si nejsem jist...jericho-3 píše:Armáda měla 813 k tahání raket a výfuk byl nahoru..,ten když za to vzal vstávaly vlasy na hlavě...
Mám pocit, že výfuky nahoru byly pouze u krátkých kabin, ale jist si nejsem...
zveku zvuk 813 uzasnej , ale jak se si sedli dovnitr tak to znelo spis jak PV3S

Drag Power
kdepak šlo to před vánocema pričA6TDI píše:největší tanec jak jí tam veme přes ty šutryRosma píše:škoda že na trucktrialu ty auta nemaji lepší pneu vyjeli by mnohem vic většina a sjete gumy ale je jasne že takova pneu něco už stojíse divim že to ty gumy kousnou
bombastiku máš ještě tu zběř ala tiger?
--775914666--stačí zavolat
, Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL