připadá vám to normální?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Před placením bych si přesně přečetl zakázkový list a nechal /kdyby to tam nebylo/ popsat závadu a důvod výměny dílů...Kvůli záruce...Zakázka typu-soupis nových dílů a stav tachometru je k ničemu..je třeba se ptát technika/ a to se může ptát i laik/ , jaký provedli test,než vyměnili vstřikování, z jakého důvodu měnili turbo a kontrolovali regulaci , atd...Platit ano, ale ne s po.ranou hlavou... 

nepropadat panice...
Hele, tohleto asi nebudeš chtít slyšet, ale teď už je z největší pravděpodobností pozdě nadávat na cenu opravy. Bych zavětřil průser hned, jak by to svedli na druhou komponentu a šel bych s tim jinam. Tohleto smrdí průserem 
No držim palce, pak dej vědět, jak si dopad. Ale jestli nemáš prachy, tak to dopadne jak tady u nás pod kopcem v Renaultu, kde opravovali nějaký Clio 1.5 DCi či co a stojí tam už rok a půl, protože majitelka nemá necelý kilo na to, aby to zaplatila
Takovýhle prachy za opravu, to už je o hovně, no

No držim palce, pak dej vědět, jak si dopad. Ale jestli nemáš prachy, tak to dopadne jak tady u nás pod kopcem v Renaultu, kde opravovali nějaký Clio 1.5 DCi či co a stojí tam už rok a půl, protože majitelka nemá necelý kilo na to, aby to zaplatila

Takovýhle prachy za opravu, to už je o hovně, no

Octavia 1.9 TDI Ambiente 81 kW ASV, r.v. 2002
V minulosti:
Favorit 136L, r.v. 1989, LPG
Felicia 1.3 LXi, r.v. 1997, LPG
Fabia Sedan 1.4 MPi Classic, r.v. 2001, LPG
V minulosti:
Proto miluji vozy z minulého století, nemohou mě zničit tím, že budu odkázan na vocasy ze servisů a drahých dílech...Teď jsem mluvil s borcem s HDI, co všechno objel a absolvoval , když mu chcípl vůz../včetně autorizáku/..Jenže on byl mazaný a trysky a drahé komponenty si poznačil...
nepropadat panice...
ledy se pohnuly.,... jdem domluveny, jelikož mam zaruku na skryte vady půl roku, kterou sem tímto uplatnil, takže jsme domluveni. reklamaci auta uznali, a chtějí to řešit,. tak aspon neco,.. i kdybych platil půlku, task jsem rad.
jinak
egr novej a kontrolka furt svítí a ještě to vypsalo závada: potenciometr škrtící klapky,.. tak nevím,..
jinak
egr novej a kontrolka furt svítí a ještě to vypsalo závada: potenciometr škrtící klapky,.. tak nevím,..
Jo takhle
Tak to potom jo
Jsem myslel, že to je něco exotickýho
Jestli se nepletu, tak u TDI rotačky je to ovládaný podtlakem, tak mi to proto přišlo divný 

Octavia 1.9 TDI Ambiente 81 kW ASV, r.v. 2002
V minulosti:
V minulosti: