Já jsem s tim začal zhruba někdy v době kdy jsi to sem přines ty, ale viděl jsem to někde jinde. Nějak jsem tomu nevěřil a vlastně ty jsi mě ujistil že to jde. Začátky byli těžký, pamatuju si na svojí první várku, protože jsem našel doma nějakej zbytek louhu, ale bylo ho málo tak jsem to namíchal a druhej den jsem koupil louh a dodal tam zbytek. To si neviděl co z toho vznikloslovacek.milos píše:mi martine těší že si jeden z těch co to míchne i v kýblu,
když jsem výrobu přitáhl na tyto stránky před pár lety to bylo peklo,
něco míchat klackem v kýblu, nebo doma něco takového vůbec vyrobit, nesmysl holý věta rozvitá,
do světa jsem stím vylezl proto že jsem nikoho neznal co to dělá, a chtěl jsem se i ujistit že není nic lepšého,miloš

Celej kýbl zhrudkovatěl, nešlo to ani přefiltrovat, tak jsem to vylil celý, ale nedalo mi to a zklamanej sem přesto naložil novou várku a hele druhej den jsem skákal radostí tři metry do vzduchu, byl jsem jak malý dítě. Od tý doby jedu pořád stejnej systém, jen už nedělám pouze v jednom kýbli.
Celou tu dobu co to dělám s tim krmim PD cca 100tis.km a no problém. Chvíli jsem na to jezdil i s CR ve focusu cca 25tis. a taky no problém a v současnosti stále PD - manželka a já se svou A6/100 R5 rotačka, prostě je to paráda. Už ani nevim jestli bych uměl natankovat na pumpě