karel4 píše:Ty v..e to nemá chybu,klapky vždy demontuju a čistím mimo motor.
Pokud se do aut budou sr.t amatéři co si něco přečtou někde na fórech tak budou aspoň dražší a složitější opravy.
Jsi jak ten Drda co nesk.rví to zmr.á.
Tak som dnes vybral sviečky vyčistil , skontroloval pre istotu rozvody a točil a nič vyberiem sviečky a uplne mokré dal som druhé a točil dosť dlho až kym to nenaskočilo , takže zase to ide ale predtým som mal volnobeh okolo 870ot/min a teraz 500ot/min podĺa budíkov podľa vagu som to ešte nekontroloval , ale sa mi zdá že to dosť teda žerie ako keby tam stále prášilo len benzín bez vzduchu naštartoval teplota na budíkoch 60°C prešiel som pomaly asi 3km teplta bola 70°C a priemer na budíkoch 38L/100km
A co takhle zakladni nastaveni klapky?? Ja s tim mel problemy po ciste ni VW pola, zakladni nastaveni najdi na netu, z hlavy to nevim musel bych videt vag. Poprve me to stejne neslo, vyresil to az supervag.
Ciza2 píše:A co takhle zakladni nastaveni klapky?? Ja s tim mel problemy po ciste ni VW pola, zakladni nastaveni najdi na netu, z hlavy to nevim musel bych videt vag. Poprve me to stejne neslo, vyresil to az supervag.
taky si někdy zajdu na supervag na skrocení zlé klapky je borec miloš
nastaveni klapky - teplota chl. kapaliny 80°, motor - smazat adapt. hodnoty - zakl. nastaveni kanal 68 pro el. pedal, kanal 90 pro lanko... to je cely video
Peete píše:nastaveni klapky - teplota chl. kapaliny 80°, motor - smazat adapt. hodnoty - zakl. nastaveni kanal 68 pro el. pedal, kanal 90 pro lanko... to je cely video
co píšeš mi párkát nevyšlo a supervag to zkrotil těch klapek jsem udělal fakt mooooc miloš